Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2008 #1 Korktuğunuz Başınıza Gelir mi? Melekler, düşündüğü, aklına getirdiği başına gelenlerden misiniz siz de? Aklıma gelen başıma geldi deriz ya. Size de oluyor mu bu?
Melekler, düşündüğü, aklına getirdiği başına gelenlerden misiniz siz de? Aklıma gelen başıma geldi deriz ya. Size de oluyor mu bu?
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #3 Cevap: Korktuğunuz Başınıza Gelir mi? Eğer çok korktuğum birşey olursa takıntı haline getirirsem muhakkak benimde başıma gelir o yüzden pozitif düşünmeye çalışırım her zaman çok güzel bir anket ellerine sğlık...
Cevap: Korktuğunuz Başınıza Gelir mi? Eğer çok korktuğum birşey olursa takıntı haline getirirsem muhakkak benimde başıma gelir o yüzden pozitif düşünmeye çalışırım her zaman çok güzel bir anket ellerine sğlık...
PaSikA Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #4 Cevap: Korktuğunuz Başınıza Gelir mi? sürekli olur korktuğum hep başıma gelir...
aSqimSin Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #5 Cevap: Korktuğunuz Başınıza Gelir mi? korktuğum hep başıma geliyor. bir olay mı oldu ilk aklıma gelen her zaman kötü olandır ve genelde de aklıma gelen başıma gelir:noidea::frusty::frusty:
Cevap: Korktuğunuz Başınıza Gelir mi? korktuğum hep başıma geliyor. bir olay mı oldu ilk aklıma gelen her zaman kötü olandır ve genelde de aklıma gelen başıma gelir:noidea::frusty::frusty:
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #7 Cevap: Korktuğunuz Başınıza Gelir mi? hayır ama inş bundan sonra da olmas😀
nisan Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #8 Cevap: Korktuğunuz Başınıza Gelir mi? bazen oluyor bazende olmyuorrr,,suan korktugum bisey varr ins olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Cevap: Korktuğunuz Başınıza Gelir mi? bazen oluyor bazende olmyuorrr,,suan korktugum bisey varr ins olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aSqimSin Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #9 Cevap: Korktuğunuz Başınıza Gelir mi? Ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah olmaz Nisan
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #10 Cevap: Korktuğunuz Başınıza Gelir mi? aSqimSin' Alıntı: Ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah olmaz Nisan Genişletmek için tıkla ... inş olmas ablam
Cevap: Korktuğunuz Başınıza Gelir mi? aSqimSin' Alıntı: Ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah olmaz Nisan Genişletmek için tıkla ... inş olmas ablam