Canım, durumun vahim ve iç acıtan bir durum. Duygularını, acını o kadar güzel anlatmışsın ki acını ben bile hissettim. Sevdiğin kişi sanırsam hovarda geçinipte tabiri caizse aç ve göz banyosu düşkünü. Fakat bunu senin yanında yapması affedilemez bir durum😕
Şimdi ben ne desem boş, yüreğini dinle sen en iyisi...
''Sen olsaydın ne yapardın'' diye soracak olursan, ben olsaydım affım zor olurdu, benim sevdiğimin beni sevmediğini düşünür ve onu istediğim kadar seveyim, yüreğimi yerinden söker kopartır ayaklarımın altında ezer ve ona göz banyosu yaparken, benimde buna seyirci kalmayacağımı söylerdim.
Hakkında en hayırlısı olsun. Bitirmek için yüreğine gücün yetmiyor ise mutlaka ona ders ver, sana saygı duymasını sağla. Baştada kendisine saygı duymasını sağla. Anlamıyorum zaten bu tarz erkekleri, bakıyorsun eline ne geçiyor aç kurtlar gibi bön bön bakınmaktan başka, bunu kendilerine nasıl yakıştırıyorlar ki 😕 Garip, zaten hayatın, aşkın kendisi çok garip 🙂
Ne demişler, ya bu deveyi güdeceksin, yada bu diyardan gideceksin... Lakin bu durumda deveyi gütmek, diyardan gitmekten daha zor gibi...