*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Aralık 2008 #21 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 canım köşende bol sohpetler diliyorum
Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 canım köşende bol sohpetler diliyorum
fırtına Yeni Üye Üye 28 Aralık 2008 #22 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 sağolasın jelicim 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2008 #23 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
nisan Yeni Üye Üye 31 Aralık 2008 #24 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 yeni yillarrrrr
fırtına Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #25 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 tşkkr ediyorum hepinize canlarım
anuş Yeni Üye Üye 24 Şubat 2009 #26 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 köşen hayırlı olsun fırtınam inşallah köşeyi dönersın
Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 köşen hayırlı olsun fırtınam inşallah köşeyi dönersın
fırtına Yeni Üye Üye 25 Şubat 2009 #27 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 amin anusum sağol inş.
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #28 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 canım kösen hayırlı olsun tatlımmmmmmmm
Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 canım kösen hayırlı olsun tatlımmmmmmmm
fırtına Yeni Üye Üye 27 Şubat 2009 #29 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 tşkkr ederim bitanem o dönem acemi idim şimdi köşemde yenilikler yapacağım meleklerimizin midesine hitap etmeliyim
Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 tşkkr ederim bitanem o dönem acemi idim şimdi köşemde yenilikler yapacağım meleklerimizin midesine hitap etmeliyim
*şiker* Yeni Üye Üye 5 Mart 2009 #30 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 canıım köşen hayırlı olsun fırtınacıım..bol sohbetler diliyoruum...
Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 canıım köşen hayırlı olsun fırtınacıım..bol sohbetler diliyoruum...