Krem Şantili Kabak

Krem Şantili Kabak
Malzemeler:
1 kg kabak
3 adet yumurta
200 gr krem şanti
250 gr beyaz peynir
Yarım demet maydanoz
Yeteri kadar tuz, karabiber, dereotu


HAZIRLANIŞI :
Kabakların, kabuklarını kazıyın. Yıkayıp tuzlu suda hafif yumuşayıncaya kadar haşlayın. Kabakları 1 cm kalınlığında boyuna kesin. Yağlanmış tepsiye sık olarak yerleştirin.
Bir kapta üç yumurtayı iyice çırpın. İçerisine krem şanti ilave ederek tekrar çırpın. Rendelenmiş beyaz peynir ve ince kıyılmış dereotunu içerisine ilave edip karıştırın.
Yapmış olduğunuz karışımı kabakların üzerine dökün. Geriye kalan kabaklar ile üzerini kapatın. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Servis tabağına alarak servise sunun.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Y Pratik Krem Şantili Kurabiye Bisküviler - Kurabiyeler 0
L krem şantili gofretli tatlı:) Tatlılar 2
*MeleK* Krem şantili Meyve Salatasi Tatlılar 1
*MeleK* krem şantili pasta Tatlılar 0
Similar threads




Üst