miss angel Yeni Üye Üye 16 Nisan 2010 #1 küçük melekler..kim mi?tabiki bebişler:) bebişler senin kıyafetni pozunu sevsinler🙂 aman allahım şemsiyenin kokoşluğuna bakarmısınz🙂 hastayım bu gözlere ayyyhh ne işim var benm burda..napıyoruz allah aşkına🙂?
bebişler senin kıyafetni pozunu sevsinler🙂 aman allahım şemsiyenin kokoşluğuna bakarmısınz🙂 hastayım bu gözlere ayyyhh ne işim var benm burda..napıyoruz allah aşkına🙂?
miss angel Yeni Üye Üye 16 Nisan 2010 #2 ya şu elimdeki tuhaf şeyi isteyen varmıııı?ne olduğunu sormayın bende bilmiyoyuuuum🙂 bugün cadılar bayramımı😀 nye böle giyindik biz😀 oyyy..iki tatlı meliş..fazla söze ne hacet🙂 gülmeyin dedim size gülmeyinnnn..ahh anne ahh ne hallere soktun beni😀
ya şu elimdeki tuhaf şeyi isteyen varmıııı?ne olduğunu sormayın bende bilmiyoyuuuum🙂 bugün cadılar bayramımı😀 nye böle giyindik biz😀 oyyy..iki tatlı meliş..fazla söze ne hacet🙂 gülmeyin dedim size gülmeyinnnn..ahh anne ahh ne hallere soktun beni😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 21 Nisan 2010 #3 Gerçek melek bunlar yerim ben bunları ya çok tatlılar🙂
miss angel Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #4 aynennn aynennn🙂 onlar kadr saf ve temz dünya üzernde ne var ki acaba??bence hiç bişey🙂 rabbim herkse nasip etsn inşşşş
aynennn aynennn🙂 onlar kadr saf ve temz dünya üzernde ne var ki acaba??bence hiç bişey🙂 rabbim herkse nasip etsn inşşşş
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 5 Ocak 2011 #6 Rabbim korusun bu küçük melekleri çokkk tatlılar🙂
miss angel Yeni Üye Üye 20 Şubat 2011 #7 bencede çok tatlılar cnm allah isteyen herkesede nasip eder inş🙂