küçükken neyi ne sanırdınız:))))

Cevap: küçükken neyi ne sanırdınız🙂)))

Aklıma bir başka anım daha geldi az önce Rüyam adminimin yazmış olduğu konuya gülecem diye bende tekrar birşeyler hatırladım😀

Küçükken bizede bebekler için denizden tuttuklarını söylerdi büyüklerim ee bende bir Akdeniz çocuğuyum haliyle özellikle ailece hafta sonları deniz kenarına inerdik..Ve ben meraklı gözlerle herkes birşeyler yaparken oysa ben tüm dikkatimi vermiş denizin içine bakardım😀 Her an bebek görecekmiş gibi heyecanla beklerdim😀 Ama size bir itiraf o kadar bakmama rağmen bırakın bebek görmeyi balık bilene göremezdim😀

Heyyy gidi günler heyyyy😀

ben 7 . 8 yaşlarındayken ilk televizyonumuzu aldık ben o zamanlar televizyona çıkan insanları yemez içmez uyumaz biz tv yi her açtığımızda orada olurlar sanıyodum🙂 sonra öğrendim tabi normalmiş o insanlar babam çok dalga geçerdi benle.

Bizim küçükken bir komşumuz vardı.Bana hep 'Seni babanlar çingenelerden aldı.Sen onların kızı değilsin.' derdi.Hatta' baban çingenelere ne verdiyse ben de babana vercem ,seni alcam benim kızım olcan' derdi.Ben de nasıl korkardım beni alacak diye 😀
Babama yalvarırdım hep 'baba beni sakın verme' diye...Çocukluk işte 😀