*şiker* Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #11 Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? büyüyünce ne olcaksıın...bende öğretmen dermişim hep..ama olamadıım iştee =((((
Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? büyüyünce ne olcaksıın...bende öğretmen dermişim hep..ama olamadıım iştee =((((
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 27 Şubat 2009 #12 Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? herkes benim oğlumu alır mısınd erdi gıcık olurdum buna bi r deil iki deil süreklide söylenmez ki:😀
Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? herkes benim oğlumu alır mısınd erdi gıcık olurdum buna bi r deil iki deil süreklide söylenmez ki:😀
esra Yeni Üye Üye 27 Şubat 2009 #13 Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? ay banada seni ben alcam oğluma derlerdi😀 bi tanesini büyüyünce yakaladım senin bana sözün vardı oğluna alcaktın ne oldu dedim
Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? ay banada seni ben alcam oğluma derlerdi😀 bi tanesini büyüyünce yakaladım senin bana sözün vardı oğluna alcaktın ne oldu dedim
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 27 Şubat 2009 #14 Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? Babanın işleri iyimi dedilermi dellenirdim ben ve sorarlardı yine :mad2:
Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? Babanın işleri iyimi dedilermi dellenirdim ben ve sorarlardı yine :mad2:
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 28 Şubat 2009 #15 Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? hmm bana da sevgilin var mı senınki napıyo gibilerinden sorarlardı deli olurdum simdi sorsunlarda vereyim cevabıı simdi VARRRRRR
Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? hmm bana da sevgilin var mı senınki napıyo gibilerinden sorarlardı deli olurdum simdi sorsunlarda vereyim cevabıı simdi VARRRRRR
bLack_anqeL Yeni Üye Üye 18 Mart 2009 #16 Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? Sevqilin vaRmı we byyNce neoLckSn !🙂
gönülll Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #17 Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? seni kaçıriimiiii? diye sorarlardı hep bende çok korkardım beni kaçıracaklar diye 😀
Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? seni kaçıriimiiii? diye sorarlardı hep bende çok korkardım beni kaçıracaklar diye 😀
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #18 Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? "Babanı mı örnek alıyorsun, anneni mi?" "Sen de doktor mu olacaksın? Yoksa matematikçi mi?" "Kardeşlerini seviyor musun?"
Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? "Babanı mı örnek alıyorsun, anneni mi?" "Sen de doktor mu olacaksın? Yoksa matematikçi mi?" "Kardeşlerini seviyor musun?"
CiCi-MeLeK Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #19 Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? Bugün yüzün gülmüyoo neyin var... demelerinden bıkmıştım... çünkü okadar güler yüzlüymüşümki azcık tebessüm eksik olsun.. ne oldu neyin var demelerine gıcık olurdum..
Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? Bugün yüzün gülmüyoo neyin var... demelerinden bıkmıştım... çünkü okadar güler yüzlüymüşümki azcık tebessüm eksik olsun.. ne oldu neyin var demelerine gıcık olurdum..
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 20 Haziran 2009 #20 Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? Annenimi daha cok Sevion, yoksa babanimi ( ne sacma soru ya 😀) birde Almanyami daha güzel, yoksa burasimi TR 😀 Bikmazlardida anam sürekli sormaktan 😀
Cevap: Küçükken Sizi gıcık eden Sorular nelerdi? Annenimi daha cok Sevion, yoksa babanimi ( ne sacma soru ya 😀) birde Almanyami daha güzel, yoksa burasimi TR 😀 Bikmazlardida anam sürekli sormaktan 😀