ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 27 Haziran 2010 #41 belen soyismim bu benim o yüsden seçtim bunu aslında kendimi bildim bileli nickim lostlowe ( kayıp aşk ) ama artık beni,m bir aşkım varr o yüsden soyismimle kaydoldum.. Ama soyismimde güsell ya🙂
belen soyismim bu benim o yüsden seçtim bunu aslında kendimi bildim bileli nickim lostlowe ( kayıp aşk ) ama artık beni,m bir aşkım varr o yüsden soyismimle kaydoldum.. Ama soyismimde güsell ya🙂
ilkimsu Yeni Üye Üye 27 Haziran 2010 #42 benimki lakap gibi birsey oldu 1 senedir 😀 o yuzden su ismim 😀D:
suCre Daimi Üye Üye 27 Haziran 2010 #43 suCre anlamı şeker demek. çok çikolata yiyomya şeker gibiyim ondan 😀
twins Yeni Üye Üye 8 Kasım 2010 #45 burcum ikizler ingilizcesine baktım twins çıktı hoşuma gitti nick oldu🙂
AyYuzlu Daimi Üye Üye 8 Kasım 2010 #46 eşim flört zamanında bana ayyüzlüm diye hitağ ederdi cok begenmiştim ole kaldı
juju Yeni Üye Üye 8 Kasım 2010 #47 benimde yegenim söyledi juju ismini anlamını bilmiyorum ama seviyorum juju adını
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 8 Kasım 2010 #49 eşım ben onu sınırlendırdıgımde hep tatlı cadısın sen der...oyuzden boyle sectım🙂
B berennaz Forum Okuru 9 Kasım 2010 #50 ben kardeşimin kızının adını seçtim o benim dünyam hiçbir zaman aklımdan çıkmıycak bir isim