gökçe Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #2 Cevap: Küpe Severlere Taşlı Küpeler Teşekkürler canım emeğine sağlık...
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 15 Kasım 2008 #3 Cevap: Küpe Severlere Taşlı Küpeler harikalar bende zaten kupelerimi degistirmek istiyordum iyi oldu burdan birkac tane begendim
Cevap: Küpe Severlere Taşlı Küpeler harikalar bende zaten kupelerimi degistirmek istiyordum iyi oldu burdan birkac tane begendim
MEÇHUL Daimi Üye Üye 15 Kasım 2008 #4 Cevap: Küpe Severlere Taşlı Küpeler teşeşkürler küpeye bayılırım takı olarak en çok sevdiğim şey küpedir.en çok siyah kalpli olanı beğendimmmmmm emeğine sağlık co adminimm
Cevap: Küpe Severlere Taşlı Küpeler teşeşkürler küpeye bayılırım takı olarak en çok sevdiğim şey küpedir.en çok siyah kalpli olanı beğendimmmmmm emeğine sağlık co adminimm
zuzu65 Yeni Üye Üye 19 Kasım 2008 #5 Cevap: Küpe Severlere Taşlı Küpeler harikalar yaaa teşekkürler...ben bu sallanan küpeleri takmaktan kulak deliklerim uzadı valla...bi zamanlar çok modaydı pakıstan işi küpeler birde ağır olurdu...şimdi takmıyorum bileee
Cevap: Küpe Severlere Taşlı Küpeler harikalar yaaa teşekkürler...ben bu sallanan küpeleri takmaktan kulak deliklerim uzadı valla...bi zamanlar çok modaydı pakıstan işi küpeler birde ağır olurdu...şimdi takmıyorum bileee