mislinay Yeni Üye Üye 21 Kasım 2008 #1 Kurdele işi havlu kenarları çok güzell kurdele işi havlu kurdeleden havlu modelleri kurdele işi kenarları kurdeleli kenarı örnekleri Son düzenleme: 21 Kasım 2008
*jellibon* Daimi Üye Üye 21 Kasım 2008 #2 Cevap: Kurdele işi havlu kenarları çok güzell çok güzeller emeğine sağlık
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 14 Aralık 2008 #3 Cevap: Kurdele işi havlu kenarları çok güzell ayyyyyyyyy ayyyyyy bayıldım yaaa süperrr bunu deniycem ama acba yapabilirmiyim...🙁 ne güzel yaaa böyle hiç yok çeyizimde ...
Cevap: Kurdele işi havlu kenarları çok güzell ayyyyyyyyy ayyyyyy bayıldım yaaa süperrr bunu deniycem ama acba yapabilirmiyim...🙁 ne güzel yaaa böyle hiç yok çeyizimde ...
mislinay Yeni Üye Üye 27 Aralık 2008 #4 Cevap: Kurdele işi havlu kenarları çok güzell valla bende bayılıyorum bunlara😀 la reinacım yapabilirmisin bilmem ama benim komşular kursuna gidiyor ama sen genede bir dene canım belli olmaz bakarsın yaparsın yetenek bu 🙂
Cevap: Kurdele işi havlu kenarları çok güzell valla bende bayılıyorum bunlara😀 la reinacım yapabilirmisin bilmem ama benim komşular kursuna gidiyor ama sen genede bir dene canım belli olmaz bakarsın yaparsın yetenek bu 🙂