laetitia Yeni Üye Üye 12 Kasım 2010 #1 Lamba yapıyoruz. plastik kaşıktan tasarımlar Lamba yapıyoruzz.Hemde az bir maliyetle sadece plastik kaşık,2,5-5 lt lik damacana,ampul birde ampul takmak için çok rahat yapı markette yada elektrikçide bulabilceğiniz aparat (düzenek).Gerisini resimlerden bakarak hemencecik yapabilirsiniz.
plastik kaşıktan tasarımlar Lamba yapıyoruzz.Hemde az bir maliyetle sadece plastik kaşık,2,5-5 lt lik damacana,ampul birde ampul takmak için çok rahat yapı markette yada elektrikçide bulabilceğiniz aparat (düzenek).Gerisini resimlerden bakarak hemencecik yapabilirsiniz.
laetitia Yeni Üye Üye 12 Kasım 2010 #3 benimde kız ama baksana millet neler buluyo kimbilir neler var değerlendirelecek ama atıyoz.
AyYuzlu Daimi Üye Üye 12 Kasım 2010 #4 laetitia' Alıntı: benimde kız ama baksana millet neler buluyo kimbilir neler var değerlendirelecek ama atıyoz. Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum cok guzelde olmuşş
laetitia' Alıntı: benimde kız ama baksana millet neler buluyo kimbilir neler var değerlendirelecek ama atıyoz. Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum cok guzelde olmuşş
A aYYa-MoDa Forum Okuru 12 Kasım 2010 #5 vay be millet neler neler yapıyo hakkatten bravoo süper fikir
laetitia Yeni Üye Üye 23 Kasım 2010 #7 tuqqce' Alıntı: Vay canına süper birşey bence 🙂 Genişletmek için tıkla ... senin evine alamanyalara gönderem bidene 😀
tuqqce' Alıntı: Vay canına süper birşey bence 🙂 Genişletmek için tıkla ... senin evine alamanyalara gönderem bidene 😀
K Kayıtsız Üye handan Forum Okuru 9 Şubat 2012 #8 ssssssssssssssssssssssssüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüpppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olağan üstü bişey bu.. bende yapcam...
ssssssssssssssssssssssssüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüpppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olağan üstü bişey bu.. bende yapcam...
tesadüf Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2012 #9 çokk beğendim ama aklıma birşey takıldı ampül ısınınca damacana erimez mi