LAMİYA Aktif Üye Üye 3 Şubat 2010 #3 ben bunları hakediyomuyum gerçekten çok teşekkür ederim ışılım bende seni çok seviyorum
Onurlu_Deniz Yeni Üye Üye 3 Şubat 2010 #5 ışıl bak büyük bir rekabet kokusu var havada birinciyi halk seçsin tamamı. 🙂
çatlak Yeni Üye Üye 3 Şubat 2010 #6 LAMİYA' Alıntı: ben bunları hakediyomuyum gerçekten çok teşekkür ederim ışılım bende seni çok seviyorum Genişletmek için tıkla ... bence hakediyomusun bir düşün😛iha:
LAMİYA' Alıntı: ben bunları hakediyomuyum gerçekten çok teşekkür ederim ışılım bende seni çok seviyorum Genişletmek için tıkla ... bence hakediyomusun bir düşün😛iha:
LAMİYA Aktif Üye Üye 3 Şubat 2010 #7 çatlak' Alıntı: bence hakediyomusun bir düşün😛iha: Genişletmek için tıkla ... belki hakedicek bişey yapmadım evet zaten bu karşımdakinin kalbinin güzelliğini gösteriyo sende insanın içindeki mutluluğu buğazına tıkamayı iyi biliyosun yanii sağol
çatlak' Alıntı: bence hakediyomusun bir düşün😛iha: Genişletmek için tıkla ... belki hakedicek bişey yapmadım evet zaten bu karşımdakinin kalbinin güzelliğini gösteriyo sende insanın içindeki mutluluğu buğazına tıkamayı iyi biliyosun yanii sağol
Şevvall Yeni Üye Üye 4 Şubat 2010 #9 bu arada şaka bi yana kızlar böyle şeyler çok güzel insanların birbirine bu denli sevmesi
çatlak Yeni Üye Üye 4 Şubat 2010 #10 aman bi şiir yazdınız başımızın etini yedi herkese haber vermek aman nee görmemiş yaa 😛iha:😛iha: