Onurlu_Deniz Yeni Üye Üye 3 Şubat 2010 #1 Lamiyaya ithafen Lamiya diyorlar sana nedendir bilmem Açtığımda gözlerimi ben anne diyeceğim sana Minicik bir kalbim, minicik bir bedenim olacak İnşallah alacaksın beni kucağına Yalnızlığını benimle paylaşacaksın Ama anla beni anne yaradanın beni göndermesini bekliyorum sana ... Moderatör tarafında düzenlendi: 3 Şubat 2010
Lamiya diyorlar sana nedendir bilmem Açtığımda gözlerimi ben anne diyeceğim sana Minicik bir kalbim, minicik bir bedenim olacak İnşallah alacaksın beni kucağına Yalnızlığını benimle paylaşacaksın Ama anla beni anne yaradanın beni göndermesini bekliyorum sana ...
LAMİYA Aktif Üye Üye 3 Şubat 2010 #2 çok duygulandım çok canım benim ağlamak istiyorum çok çok teşekkür ederim benim güzel kalpli arkadaşım
çok duygulandım çok canım benim ağlamak istiyorum çok çok teşekkür ederim benim güzel kalpli arkadaşım
PeLiNiM Yeni Üye Üye 3 Şubat 2010 #5 süper olmuşş... Lamiya sen herşeyin en iyisine layıksın canım. Ben de okurkrn çok duygulandım
Onurlu_Deniz Yeni Üye Üye 3 Şubat 2010 #6 canım benim umarım birgün bu dediklerim olacak Allahın izniyle
LAMİYA Aktif Üye Üye 3 Şubat 2010 #7 pelinsu' Alıntı: süper olmuşş... Lamiya sen herşeyin en iyisine layıksın canım. Ben de okurkrn çok duygulandım Genişletmek için tıkla ... sağolun yaa çok güzel duygular yaşıyorum şuanda mevlam sizinde kalbine göre versin inşallah çok etkilendim valla
pelinsu' Alıntı: süper olmuşş... Lamiya sen herşeyin en iyisine layıksın canım. Ben de okurkrn çok duygulandım Genişletmek için tıkla ... sağolun yaa çok güzel duygular yaşıyorum şuanda mevlam sizinde kalbine göre versin inşallah çok etkilendim valla
LAMİYA Aktif Üye Üye 3 Şubat 2010 #8 katre-i matem' Alıntı: canım benim umarım birgün bu dediklerim olacak Allahın izniyle Genişletmek için tıkla ... inşallah canım inan sende herşeyin en güzelini hakediyosun gerçekten çok güzel bazen kelimeler yetersiz kalırya o durumdayım şuanda
katre-i matem' Alıntı: canım benim umarım birgün bu dediklerim olacak Allahın izniyle Genişletmek için tıkla ... inşallah canım inan sende herşeyin en güzelini hakediyosun gerçekten çok güzel bazen kelimeler yetersiz kalırya o durumdayım şuanda
çatlak Yeni Üye Üye 3 Şubat 2010 #10 inşallah birgün gerçekleşcek benim de teyze olma vaktim gelicek ama söylemeden geçemiycem hiç gerek yoktu şiire ne gerek varkiii
inşallah birgün gerçekleşcek benim de teyze olma vaktim gelicek ama söylemeden geçemiycem hiç gerek yoktu şiire ne gerek varkiii