CaRiZmA Vip Melek Üye 23 Ekim 2008 #2 Cevap: lütfen beni şımartınnn Tatli minigim yardimsever minigim senin gibisi var mi sitede beeee sana söylenecek okadar güzel söz varki... neyse bi ara söylerim kiskanmasinlar
Cevap: lütfen beni şımartınnn Tatli minigim yardimsever minigim senin gibisi var mi sitede beeee sana söylenecek okadar güzel söz varki... neyse bi ara söylerim kiskanmasinlar
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 23 Ekim 2008 #3 Cevap: lütfen beni şımartınnn tabı canım senı şımartalım bıraz..canım melegım..bak bunlar senın için..
Cevap: lütfen beni şımartınnn tabı canım senı şımartalım bıraz..canım melegım..bak bunlar senın için..
*jellibon* Daimi Üye Üye 23 Ekim 2008 #5 Cevap: lütfen beni şımartınnn canımsınnn teşekkür ederim canım arkadaşlarımmm
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 31 Ekim 2008 #7 Cevap: lütfen beni şımartınnn EN BÜYÜK JELLİBON !!! BAŞKA BÜYÜK YOK OLAMAZDA ZATEN !!! EN BÜYÜK JELLİBON! BAŞKA BÜYÜK YOK OLAMAZDA ZATEN !!! EN BÜYÜK JELLİBON! BAŞKA BÜYÜK YOK OLAMAZDA ZATEN !!! EN BÜYÜK JELLİBON !!! BAŞKA BÜYÜK YOK OLAMAZDA ZATEN !!
Cevap: lütfen beni şımartınnn EN BÜYÜK JELLİBON !!! BAŞKA BÜYÜK YOK OLAMAZDA ZATEN !!! EN BÜYÜK JELLİBON! BAŞKA BÜYÜK YOK OLAMAZDA ZATEN !!! EN BÜYÜK JELLİBON! BAŞKA BÜYÜK YOK OLAMAZDA ZATEN !!! EN BÜYÜK JELLİBON !!! BAŞKA BÜYÜK YOK OLAMAZDA ZATEN !!
*jellibon* Daimi Üye Üye 10 Kasım 2008 #8 Cevap: lütfen beni şımartınnn eyvahhhh bukadarmı üzüldümmmmm
dionisya Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #9 Cevap: lütfen beni şımartınnn jeliboonn jeliboooon rengarenk ve lezzetlisinnnn yumusacıksın gusel temiz bi kalbin varr dunyanın en sevimlisi sensinnn
Cevap: lütfen beni şımartınnn jeliboonn jeliboooon rengarenk ve lezzetlisinnnn yumusacıksın gusel temiz bi kalbin varr dunyanın en sevimlisi sensinnn
*jellibon* Daimi Üye Üye 12 Kasım 2008 #10 Cevap: lütfen beni şımartınnn teşekkür ederim canım repledim seni