S Selin0759 Forum Okuru 12 Aralık 2018 #1 Makatıma astım cihazının ilacı kaçtı korkuyorum nasıl çıkartırım Makatımın içine astım cihazının ilacı içine kaçtı parmakla bakınca makatımın içinde duruyor nasıl çıkarırım yardım edin
Makatımın içine astım cihazının ilacı içine kaçtı parmakla bakınca makatımın içinde duruyor nasıl çıkarırım yardım edin
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 12 Aralık 2018 #2 Yahu bu nasıl bir fantazi dir anlamış değilim. Astım cihazının neyi girdi makatına anlamadım ?
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 12 Aralık 2018 #3 Şimdi internetten baktımda bu büyük olan değil de küçük plastik ve içinde tüp olan bölümden mi bahsediyorsunuz ?
Şimdi internetten baktımda bu büyük olan değil de küçük plastik ve içinde tüp olan bölümden mi bahsediyorsunuz ?
B Berril Forum Okuru 12 Aralık 2018 #4 Selin0759' Alıntı: Makatımın içine astım cihazının ilacı içine kaçtı parmakla bakınca makatımın içinde duruyor nasıl çıkarırım yardım edin Genişletmek için tıkla ... Büyük tuvaletini yapsan çıkar bence ya da ıkın
Selin0759' Alıntı: Makatımın içine astım cihazının ilacı içine kaçtı parmakla bakınca makatımın içinde duruyor nasıl çıkarırım yardım edin Genişletmek için tıkla ... Büyük tuvaletini yapsan çıkar bence ya da ıkın