*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 21 Mayıs 2008 #1 Makrame örgüsü ile boncuk işi bileklik yapımı.. boncuk işi nasıl yapılır örgü bileklik yapımı boncuk işi takı yapımı makrome bileklik makrome Bilekliğin yapımını resimlerle ekledim.. 2,50 metre tel 3 boy kesin ve boncuk işi bileklik yapımına başlayın.. kolay gelsin..
boncuk işi nasıl yapılır örgü bileklik yapımı boncuk işi takı yapımı makrome bileklik makrome Bilekliğin yapımını resimlerle ekledim.. 2,50 metre tel 3 boy kesin ve boncuk işi bileklik yapımına başlayın.. kolay gelsin..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 21 Mayıs 2008 #2 Cevap: Makrame örgüsü ile boncuk işi bileklik yapımı..
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 3 Haziran 2008 #3 Cevap: Makrame örgüsü ile boncuk işi bileklik yapımı.. su son kahverengı bıleklıkten bı ra delı gıbı yapıodum..ama bı bıraktım pir bıraktım....
Cevap: Makrame örgüsü ile boncuk işi bileklik yapımı.. su son kahverengı bıleklıkten bı ra delı gıbı yapıodum..ama bı bıraktım pir bıraktım....