*jellibon* Daimi Üye Üye 6 Haziran 2008 #21 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. düngece rüyamda gördüm seni sütçü balık satıyo idi ben daldan dala atladım hey allah yine sonunu yazamadım 😀
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. düngece rüyamda gördüm seni sütçü balık satıyo idi ben daldan dala atladım hey allah yine sonunu yazamadım 😀
sementha Yeni Üye Üye 6 Haziran 2008 #22 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. konu açtim olmadı cevap verdim sormadı.. bir repim bilem olmadı nidem ben nidem ben???🙂🙂
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. konu açtim olmadı cevap verdim sormadı.. bir repim bilem olmadı nidem ben nidem ben???🙂🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 6 Haziran 2008 #23 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. bu maani de nedir beni saniye saniye delirtir bir kitap alayımda rezil olmayayım mekana
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. bu maani de nedir beni saniye saniye delirtir bir kitap alayımda rezil olmayayım mekana
M Monera Forum Okuru 6 Haziran 2008 #24 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. Ben niye basıyom gaza Bak sen şu izmirli gıza Delimi etceiniz siz beni Ben uzuyom kıza kıza 😀
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. Ben niye basıyom gaza Bak sen şu izmirli gıza Delimi etceiniz siz beni Ben uzuyom kıza kıza 😀
sementha Yeni Üye Üye 6 Haziran 2008 #25 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. aynil' Alıntı: düngece rüyamda gördüm seni sütçü balık satıyo idi ben daldan dala atladım hey allah yine sonunu yazamadım 😀 Genişletmek için tıkla ... bu nasıl manidir konusu bellimidir mod oldun arkadaşım haberin varmidir??🙂🙂
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. aynil' Alıntı: düngece rüyamda gördüm seni sütçü balık satıyo idi ben daldan dala atladım hey allah yine sonunu yazamadım 😀 Genişletmek için tıkla ... bu nasıl manidir konusu bellimidir mod oldun arkadaşım haberin varmidir??🙂🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 6 Haziran 2008 #26 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. yanlış yazdım rep verdi doğru yazdım rep verdi rüyam adminim birtane mink meleği hiç üzmedi
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. yanlış yazdım rep verdi doğru yazdım rep verdi rüyam adminim birtane mink meleği hiç üzmedi
*jellibon* Daimi Üye Üye 6 Haziran 2008 #27 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. sementha' Alıntı: bu nasıl manidir konusu bellimidir mod oldun arkadaşım haberin varmidir??🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... sorma arkadaşım sorma dengem bugün fora bide mani çıktı başıma sus ses çıkarma idare et bu saçmalıklarla 😀
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. sementha' Alıntı: bu nasıl manidir konusu bellimidir mod oldun arkadaşım haberin varmidir??🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... sorma arkadaşım sorma dengem bugün fora bide mani çıktı başıma sus ses çıkarma idare et bu saçmalıklarla 😀
M Monera Forum Okuru 6 Haziran 2008 #28 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. Hani bnm replerim Bak hebinisi replerim Üff canım sıkıldı yaa sıkıcan bu canı o zaman hiç sıkılmıycak bak gene sonunu getiremedim😕 😀
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. Hani bnm replerim Bak hebinisi replerim Üff canım sıkıldı yaa sıkıcan bu canı o zaman hiç sıkılmıycak bak gene sonunu getiremedim😕 😀
sementha Yeni Üye Üye 6 Haziran 2008 #29 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. aynil' Alıntı: sorma arkadaşım sorma dengem bugün fora bide mani çıktı başıma sus ses çıkarma idare et bu saçmalıklarla 😀 Genişletmek için tıkla ... oğlum hasta yatar annesi sabahı sayar bu uykusuzlukla bu kadar mani yazar....
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. aynil' Alıntı: sorma arkadaşım sorma dengem bugün fora bide mani çıktı başıma sus ses çıkarma idare et bu saçmalıklarla 😀 Genişletmek için tıkla ... oğlum hasta yatar annesi sabahı sayar bu uykusuzlukla bu kadar mani yazar....
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 6 Haziran 2008 #30 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. BilgeGökçen' Alıntı: Yemeğin tuzlusuna Dolabın tozlusuna Ne desem de ağlasam Bu alın yazısına Genişletmek için tıkla ... Bişey deme yazına, Çalış var hep hazzına, Bi daha para deme Biber geli ağzına
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. BilgeGökçen' Alıntı: Yemeğin tuzlusuna Dolabın tozlusuna Ne desem de ağlasam Bu alın yazısına Genişletmek için tıkla ... Bişey deme yazına, Çalış var hep hazzına, Bi daha para deme Biber geli ağzına