Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Haziran 2008 #31 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. M.C' Alıntı: Bişey deme yazına, Çalış var hep hazzına, Bi daha para deme Biber geli ağzına Genişletmek için tıkla ... Parayı diyen kimmiş Şakasına söylenmiş Patron yani aşk olsun Bilge birşey dememiş
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. M.C' Alıntı: Bişey deme yazına, Çalış var hep hazzına, Bi daha para deme Biber geli ağzına Genişletmek için tıkla ... Parayı diyen kimmiş Şakasına söylenmiş Patron yani aşk olsun Bilge birşey dememiş
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 6 Haziran 2008 #32 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. ağzım yani ağzım mc admin ne yaptın bu mani acıli yandım allah yandım
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. ağzım yani ağzım mc admin ne yaptın bu mani acıli yandım allah yandım
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 6 Haziran 2008 #33 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. haydi bana müsade ben giderim diyarbekire pazara görüşürük siteme adminlerime sevgilerimle
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. haydi bana müsade ben giderim diyarbekire pazara görüşürük siteme adminlerime sevgilerimle
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 6 Haziran 2008 #34 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. BilgeGökçen' Alıntı: Parayı diyen kimmiş Şakasına söylenmiş Patron yani aşk olsun Bilge birşey dememiş Genişletmek için tıkla ... Gözlerin görmüyorsa takasın gözlük, Bilmiyorsan anlamını alasın sözlük Nası anlatsam sana İlk mesajına baksana 😀
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. BilgeGökçen' Alıntı: Parayı diyen kimmiş Şakasına söylenmiş Patron yani aşk olsun Bilge birşey dememiş Genişletmek için tıkla ... Gözlerin görmüyorsa takasın gözlük, Bilmiyorsan anlamını alasın sözlük Nası anlatsam sana İlk mesajına baksana 😀
M Misafir Forum Okuru 6 Haziran 2008 #35 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. mani mani dedin toplantımı mahvettin al sana okkalı bir mani iş bozmada otur bari :zafer: :zafer: :zafer:
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. mani mani dedin toplantımı mahvettin al sana okkalı bir mani iş bozmada otur bari :zafer: :zafer: :zafer:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 6 Haziran 2008 #36 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. RüYaM' Alıntı: mani mani dedin toplantımı mahvettin al sana okkalı bir mani iş bozmada otur bari :zafer: :zafer: :zafer: Genişletmek için tıkla ... Memleket mi kurtardın, Toplantı deyi deyi, Eğlence hakımızdır, Rüyam sevmiyom seni
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. RüYaM' Alıntı: mani mani dedin toplantımı mahvettin al sana okkalı bir mani iş bozmada otur bari :zafer: :zafer: :zafer: Genişletmek için tıkla ... Memleket mi kurtardın, Toplantı deyi deyi, Eğlence hakımızdır, Rüyam sevmiyom seni
M Misafir Forum Okuru 6 Haziran 2008 #37 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. biri bişeymi dedi sesi bana gelmedi M.C beni sevmiyor kimin umrunda sanki :zafer: :zafer: :zafer:
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. biri bişeymi dedi sesi bana gelmedi M.C beni sevmiyor kimin umrunda sanki :zafer: :zafer: :zafer:
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 6 Haziran 2008 #38 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. bende maniye katılsammı ki aklıma bişey gelmiyor ki mani yazmak için yazıyorum saçmada olsa sizlere sunuyorum...
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. bende maniye katılsammı ki aklıma bişey gelmiyor ki mani yazmak için yazıyorum saçmada olsa sizlere sunuyorum...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 6 Haziran 2008 #39 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. Biri bişeyler dedi, Yoksa benimi yerdi, Şimdi bişeyler derdiiiiim Lafımı kedi yedi
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. Biri bişeyler dedi, Yoksa benimi yerdi, Şimdi bişeyler derdiiiiim Lafımı kedi yedi
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 6 Haziran 2008 #40 Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. EceLiN' Alıntı: bende maniye katılsammı ki aklıma bişey gelmiyor ki mani yazmak için yazıyorum saçmada olsa sizlere sunuyorum... Genişletmek için tıkla ... Parmağında yüzükler Kolunda bilezükler Madem bilmiyon mani, Olsun sana yazıklar
Cevap: Mani Oyunumuza Hoş Geldiniz. EceLiN' Alıntı: bende maniye katılsammı ki aklıma bişey gelmiyor ki mani yazmak için yazıyorum saçmada olsa sizlere sunuyorum... Genişletmek için tıkla ... Parmağında yüzükler Kolunda bilezükler Madem bilmiyon mani, Olsun sana yazıklar