almira Yeni Üye Üye 7 Ocak 2008 #1 manili atışma manili atışma manili atışmalar manilerle atışma komik atışmalı maniler komik aşık atışmaları evet arkadaşlar açıklamaya gerek yok 4lükten oluşan manilerle atışın bakayım oyuna başlayalım manalı ve seviyeli atışmayı unutmayalım bunu yazan bir böcek elbet bir gün ölecek ama bu sayfadakiler hiç silinmeyecek
manili atışma manili atışmalar manilerle atışma komik atışmalı maniler komik aşık atışmaları evet arkadaşlar açıklamaya gerek yok 4lükten oluşan manilerle atışın bakayım oyuna başlayalım manalı ve seviyeli atışmayı unutmayalım bunu yazan bir böcek elbet bir gün ölecek ama bu sayfadakiler hiç silinmeyecek
M Misafir Forum Okuru 16 Ocak 2010 #2 misafir geldim buraya misafir üstüm başım bir ton kir verin bir bardak su içeyim lıkır lıkır... 🙂
laetitia Yeni Üye Üye 16 Ocak 2010 #3 mektup yazdım kış idi kalemim gümüş idi çok daha yazcaktım parmaklarım üşüdü
M MİSAFİR Forum Okuru 16 Eylül 2011 #4 Dersin hep hayat bilgisi Yoktur aşkla ilgisi... Hep sever sanmışız Varmı benim gibi delisi