1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    31.439
    Beğenilen Mesajlar:
    2.301
    Ödül Puanları:
    113

    Mantarli Soslu Kofte

    Konu, 'Köfteler' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    çiğ köfte Kofteleri bildigimiz gibi yapip yagda pisirilir.Ayni yagda (tabii biraz cikartilir yagdan) iki dimates rendelerinir biraz salca 1 dis sarimsak rendelenir içine, geregi kadar su (1/2 bardaktan biraz fazla yaklasik ) eklenir mantarlar icine atilir baharat (istege bagli) tuz konulur ve biraz kaynatilir.Sonra bu sosun içine kofteler atilir biraz sosunu cekene kadar bekletilir.Servis yapilir.
     
  2. tuqqce

    tuqqce Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    19 Mart 2008
    Mesajlar:
    6.067
    Beğenilen Mesajlar:
    399
    Ödül Puanları:
    83
    Şehir:
    Wuppertal-Germany
    Cevap: Mantarli Soslu Kofte
    tşkler birtanem
     
Mantarli Soslu Kofte konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. soslu makarna

    soslu makarna

    Akdeniz Soslu Makarna Tarifi 1 paket spagetti 4 domates 5 sivribiber 200 gr zeytin 2-3 diş sarımsak 1 kaşık domates salçası 3-4 dal maydanoz 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri 2 çorba kaşığı zeytinyağı tuz, kekik ,bir tutam nane Spagettiyi paketin üzerindeki tarife göre haşlayın. Domatesleri rendeleyin, biberlerin çekirdeklerini ayıklayıp ince ince doğrayın. Zeytinlerin çekirdeklerini çıkarın,...
  2. Mantarli keyif sosis

    Mantarli keyif sosis

    MALZEMELER 10 adet sosis. Bol miktarda mantar 5-6 adet sivri biber 2 adet domates 2 çorba kaşığı domates püresi 1 büyük baş soğan 1 diş sarmısak 2 çorba kaşığı sıvı yağ HAZIRLANIŞI Hazırlanışı:Sosisler dilim halinde kesilir.Mantarlar yıkandıktan sonra istenilen şekilde doğranır. Soğan,sarmısak,sivri biber ve sosisler yağda hafifçe kavrulduktan sonra,üserine domates,domates püresi ve mantar...
  3. Soslu Yerelması

    Soslu Yerelması

    Malzemeler 1 kg Yerelması 4 Domates 4 Çarliston Biber 4 Çorba Kaşığı Margarin 2 Çorba Kaşığı Un 2 Çay Bardağı Süt 1/2 Demet Maydanoz 1 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşar Peyniri 2-3 Dilim Kızarmış Ekmek Tuz, Karabiber Yemeğin Tarifi Yerelmasının kabuklarını soyup yıkayın ve az tuzlu suda 5-6 dakika haşlayın. Margarinin yarısını küçük bir tencerede eritip unu ekleyin ve pembeleşinceye kadar...
  4. Mantarli Et

    Mantarli Et

    Malzemeler : (2 kişi için) 450 gr Dana Antrekot 12 orta Boı Mantar 1 adet Dolmalık Biber ½ Su bardağı Krema 1 tatlı kaşığı Biberiye Tuz Hazırlanışı : Yağın 1 tatlı kaşığını teflon tavaya alıp kızdırın. Etlerin iki tarafını da pişirin. Bu arada mantarları, havucu ve biberi ince dilimleyin. Onları da başka bir tavada 1 tatlı kaşığı yağla hafifçe soteleyin....
  5. Oruk ıclı kofte

    Oruk ıclı kofte

    oruk köftesi oruk köfte hatay tarifi hatay içli köfte nasıl yapılır tarifi [ı]hatay mutfagından[/ı] [ı][/ı] [ı]dıs malzemesı:[/ı] * 1 kg ınce bulgur * yarım kg koftelık et * 1 su bardagı un (olmasa da olur) * 1 cay kasıgı kımyon * 1 cay kasıgı karabıber * 1 yemek kasıgı bıber salcası [ı]ıc malzeme:[/ı] [ı][/ı] * yarım kg kıyma * 1 buyuk sogan * yarım su bardagı ırı kıyılmıs cevız (arzuya...

Sayfayı Paylaş