Stilİstanbul Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2010 #1 Marka jean modelleri diesel lowky calvin-klein Mavi jean.......... ................ Tommy Hilfiger .............. colins.... .................... rodi ...................... diesel ................. EMPORIO-ARMANI Marka jean modeller oldukça pahalı size önerim eskimiş jean pantolonlarınızdan kot çanta tasarlıyabilirsiniz.... 🙂))))))))))))
diesel lowky calvin-klein Mavi jean.......... ................ Tommy Hilfiger .............. colins.... .................... rodi ...................... diesel ................. EMPORIO-ARMANI Marka jean modeller oldukça pahalı size önerim eskimiş jean pantolonlarınızdan kot çanta tasarlıyabilirsiniz.... 🙂))))))))))))
$ul€ Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2010 #2 ................. EMPORIO-ARMANI hediye gelmişti bana armaniden fiyatına baktım ve hiç para verip almayı düşünmedim 😀 ateş pahası asla bi kota vermem ama kalitesi de tartışılmaz...
................. EMPORIO-ARMANI hediye gelmişti bana armaniden fiyatına baktım ve hiç para verip almayı düşünmedim 😀 ateş pahası asla bi kota vermem ama kalitesi de tartışılmaz...