MARZiPAN

BrAtZ

Yeni Üye
Üye
MARZiPAN
marzipan nasıl yapılır
Marzİpan Yanİ Şeker Hamuru

Hemen Yapin Pastalarinizi Bu Harİka Şekerlerle SÜsleyİn ...arkadaŞlariniza Parmak Isirttirin

1/4 Su BardaĞi Su
3/4 Su BardaĞi Glİkoz ( Şurup Gİbİdİr Aktarlardan Bulursunuz)
900 Gr Pudra Şekerİ
15 Gr. Toz Jelatİn ( 3 Tatli KaŞiĞi Sİlme )

Önce Suyu Kaynamadan Cezveden Alin İÇİne Toz Jelatİnİ Katarak KariŞtirin Ve SoĞutun.unutmayin EĞer Su Kaynarsa Jelatİn ÖzellİĞİnİ Kaybeder Ve Hamurunuz AÇarken ParÇalanir.soĞuyan KariŞiminiza Glİkozu Katin.
Şİmdİ Pudra Şekerİnİ Temİz Ve Kuru Bİr Tezgaha DÖkÜp Ortasini AÇin.buraya KariŞimi BoŞaltin Ve İyİce YoĞurun.
Not: İsteĞe GÖre Hamura ÇeŞİtlİ Gida Boyalariyla Renk Verebİlİrsİnİz
Hamuru AÇarken Bİr Folyo Üzrİnde İŞlemİnİzİ GerÇekleŞtİrİnİz; BÖylece Hanuru Pastanin Üzerİne Sererken Rahat Edersİnİz.
 
Geri
Üst