B BaBy Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2009 #1 :)MaXİ eLbise ŞIKLIğı..:) maxi elbiseler babetle şıklıgını tammlayacaktır:fırtına: Moderatör tarafında düzenlendi: 3 Ağustos 2009
Lamazi Yeni Üye Üye 3 Ağustos 2009 #3 hepsi hoş ve güzeller günlük hayatımızda kullanabileceğimiz kadarda rahat görünüyorlar teşekkürler🙂
B BaBy Yeni Üye Üye 3 Ağustos 2009 #5 ben kullanıyoum kapalıyım çok rahat oluyor..etek giymeyi sevmiyorum kaynanam tutturuyor onun için çok rahat ..🙂
ben kullanıyoum kapalıyım çok rahat oluyor..etek giymeyi sevmiyorum kaynanam tutturuyor onun için çok rahat ..🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 3 Ağustos 2009 #6 Ben kapalı değilim ama bayılıyorum bu elbiselere.Bende bol miktarda bulunuyor.Gözüm doymuyor yine yeniler almak istiyorum😀Emeğine sağlık tatlım çok harikalar=)
Ben kapalı değilim ama bayılıyorum bu elbiselere.Bende bol miktarda bulunuyor.Gözüm doymuyor yine yeniler almak istiyorum😀Emeğine sağlık tatlım çok harikalar=)
B BaBy Yeni Üye Üye 10 Ağustos 2009 #7 bencde cok rahatlar kullanım acısından bende alıcam bol bol sımdı ucuzlukta var😀: