MeÇHuL bak senin başlığı kilitlemişler *hayııııııııııııııır!!!!!!!! ''yıllar yıllı dert yolunda ne ilk ne de sonuncuyum dokunmayın üyeler ben acılar moduyum''
- kaprsli! hadi foruma girelim - ben forumdayım zaten kıs bu konuyu açana teşekkür ettim sende et🙂 - et mi? ettt miii??? - evet kıs et - o etleri yememeliyiz kaprisli - di**ir dit kısım kafa mı buluon !
+*MeÇHuL*smileye bak "" - aa ben ! saol PASİKA adminim benim hiç smileyim olmamıştı
_RÜYAM admin sizden bir şey reca ederbilir miyim? -söyle MeÇHuL _tek istediğim şeker meleği benden uzak tutun..şekitap şekerim -nie lem acılaırn modu -çok tırsıyorum -ya yörö git yaaa
-MeÇHuLsivilcen patlamış! -Sivilcem yok benim hani yetimim ya hani öksüzüm ya ondandır olmaması adminim -Di**ir dit lan bunada bişi denmio -
fırtına MeÇHuLü arar meçhulün teli kapalıdrı sekreter... _aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor kişi acılar modunda😕
-kaprisli ve elmalı kurabiye meçhulun konularına teşşekür etmek ister ancak teşşekkür butonu yoktor..bunu kar-tanesiyle paylaşırlar(dedikodu)