MEÇHUL Daimi Üye Üye 22 Ekim 2008 #21 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... asıl ben size teşekkür ederim.. yorum yazan o parmakcıklarınız ve o güzel sözleri söyleyen yürekleriniz dert görmesin inaşşallah...hepinize sonsuz saygı ve sevgilerr.. bol bol sohbetlerrr...
Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... asıl ben size teşekkür ederim.. yorum yazan o parmakcıklarınız ve o güzel sözleri söyleyen yürekleriniz dert görmesin inaşşallah...hepinize sonsuz saygı ve sevgilerr.. bol bol sohbetlerrr...
*jellibon* Daimi Üye Üye 23 Ekim 2008 #22 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... iyi günler canım
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 23 Ekim 2008 #23 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... kosen hayirli olsun canim muhabbetin ve misafirlerin bol olsun
Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... kosen hayirli olsun canim muhabbetin ve misafirlerin bol olsun
MEÇHUL Daimi Üye Üye 23 Ekim 2008 #24 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... teşşekkür ederim canım dostalarım iyiki varsınız...yha pastada harika canım çekti cur bende çay yapayım barii.....
Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... teşşekkür ederim canım dostalarım iyiki varsınız...yha pastada harika canım çekti cur bende çay yapayım barii.....
MEÇHUL Daimi Üye Üye 2 Kasım 2008 #26 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... canım arkadaşlarım iyiki varsınızz
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #27 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... kösen hayirlı ugurlı olsunn tatlı sohbetler..
*jellibon* Daimi Üye Üye 6 Kasım 2008 #29 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... canım köşende bol muhabbetler
MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Kasım 2008 #30 Cevap: buda benim dünyam benim üçgen köşem..merhaba... hepinizse teşşekürler canım dostlarııımm