E elzn Yeni Üye Üye 23 Şubat 2018 #171 Ya ben bazen yazdığım mesajı bulamıyorum emojilere girince cikamiyosun da başım dönüyor
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 23 Şubat 2018 #172 İlk mesaja uygun resim ve açıklama eklenmiştir. Herkese sağlıklı şekilde zayıflayarak, hayata daha umutlu ve mutlu şekilde bakmasını diliyorum 🙂
İlk mesaja uygun resim ve açıklama eklenmiştir. Herkese sağlıklı şekilde zayıflayarak, hayata daha umutlu ve mutlu şekilde bakmasını diliyorum 🙂
S Seyda94 Yeni Üye Üye 23 Şubat 2018 #173 SadmiN' Alıntı: İlk mesaja uygun resim ve açıklama eklenmiştir. Herkese sağlıklı şekilde zayıflayarak, hayata daha umutlu ve mutlu şekilde bakmasını diliyorum 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederiz 🙂
SadmiN' Alıntı: İlk mesaja uygun resim ve açıklama eklenmiştir. Herkese sağlıklı şekilde zayıflayarak, hayata daha umutlu ve mutlu şekilde bakmasını diliyorum 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederiz 🙂
S Seyda94 Yeni Üye Üye 23 Şubat 2018 #174 elzn' Alıntı: Ya ben bazen yazdığım mesajı bulamıyorum emojilere girince cikamiyosun da başım dönüyor Genişletmek için tıkla ... emojiler benimde başımı döndürdü ama çok tatlılar
elzn' Alıntı: Ya ben bazen yazdığım mesajı bulamıyorum emojilere girince cikamiyosun da başım dönüyor Genişletmek için tıkla ... emojiler benimde başımı döndürdü ama çok tatlılar