B BaBy Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2009 #1 MeLEgiMi MeLeKlEr MeKaNındA:) SELAM KIZLAR...... BEN AYŞE 20 YAŞINDAYIM....3.YILIMIZA GİRDİK....EŞİMLE....VE 4 GÜN ÖNCEDE MELEGİMİ ÖĞRENDİM......5 HAFTALIK HAMİLEYİM...MELEGİM İÇİN ARAŞTIRMA YAPARKEN BULDUM SİTEYİ.... BİZLERİDE ARANIZA ALIN.....TEYZELERİİ
SELAM KIZLAR...... BEN AYŞE 20 YAŞINDAYIM....3.YILIMIZA GİRDİK....EŞİMLE....VE 4 GÜN ÖNCEDE MELEGİMİ ÖĞRENDİM......5 HAFTALIK HAMİLEYİM...MELEGİM İÇİN ARAŞTIRMA YAPARKEN BULDUM SİTEYİ.... BİZLERİDE ARANIZA ALIN.....TEYZELERİİ
Lamazi Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2009 #2 Hoşgeldin ne iyi ettinde geldin 🙂 yavrunu sağlık kucağına almayı nasip etsin rabbim keyifli forumlar
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 2 Ağustos 2009 #3 Aramiza Hosgeldiniz, Sefalar getirdiniz canim 🙂 Keyifli arastirlamalar, forumlar dilerim tatlim 🙂 Rabbim hayirlisiyla melegini kucagina almayi nasip etsin insallah🙂
Aramiza Hosgeldiniz, Sefalar getirdiniz canim 🙂 Keyifli arastirlamalar, forumlar dilerim tatlim 🙂 Rabbim hayirlisiyla melegini kucagina almayi nasip etsin insallah🙂
PeLiNiM Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2009 #4 Hoşgeldin Ayşe ve minik bebeğin. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...
B BaBy Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2009 #5 ÇOK SAOLUN KIZLAR İYİKİDE GELMİŞİM İNŞ HOŞ SOHBETLER PAYLAŞIMLAR OLUR🙂:fırtına::fırtına: ARAMIZDA.....
ÇOK SAOLUN KIZLAR İYİKİDE GELMİŞİM İNŞ HOŞ SOHBETLER PAYLAŞIMLAR OLUR🙂:fırtına::fırtına: ARAMIZDA.....
B BaBy Yeni Üye Üye 3 Ağustos 2009 #8 saolun kızalr iyikide gelmişim valla çok sevdim burayı melegimde benım ıcınde yararlı bilgiler var..🙂
saolun kızalr iyikide gelmişim valla çok sevdim burayı melegimde benım ıcınde yararlı bilgiler var..🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 4 Ağustos 2009 #9 Hoş geldin tatlım aramıza. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini...