K kübra... Forum Okuru 27 Mayıs 2011 #1 Melekler acaba ben gebemiyim ? merhaba ben kübra ben 35 günde bir adet görüyorum.ama martla nisan ayı normal 30 gün günde oldu şuan 35 gün olarak hesaplarsak 5 gün adetim gecikti.test yapmadım sizce hamile olabilirmiyim
merhaba ben kübra ben 35 günde bir adet görüyorum.ama martla nisan ayı normal 30 gün günde oldu şuan 35 gün olarak hesaplarsak 5 gün adetim gecikti.test yapmadım sizce hamile olabilirmiyim
T TİTAN Forum Okuru 27 Mayıs 2011 #2 Sayın misafirimiz , Siz en iyisi bir test yaptırın,ya da jinekoloğa görünün,bize de mutlu haberi verin...🙂
Sayın misafirimiz , Siz en iyisi bir test yaptırın,ya da jinekoloğa görünün,bize de mutlu haberi verin...🙂
T TİTAN Forum Okuru 27 Mayıs 2011 #3 Sayın misafirimiz , Siz en iyisi bir test yaptırın,ya da jinekoloğa görünün,bize de mutlu haberi verin...🙂
Sayın misafirimiz , Siz en iyisi bir test yaptırın,ya da jinekoloğa görünün,bize de mutlu haberi verin...🙂
VİŞNE Aktif Üye Üye 27 Mayıs 2011 #4 TİTAN' Alıntı: Sayın misafirimiz , Siz en iyisi bir test yaptırın,ya da jinekoloğa görünün,bize de mutlu haberi verin...🙂 Genişletmek için tıkla ... aynı şeyi iki defa yazmışsın titannnnnnnnnnnnn
TİTAN' Alıntı: Sayın misafirimiz , Siz en iyisi bir test yaptırın,ya da jinekoloğa görünün,bize de mutlu haberi verin...🙂 Genişletmek için tıkla ... aynı şeyi iki defa yazmışsın titannnnnnnnnnnnn