elvin berfin Aktif Üye Üye 19 Kasım 2011 #11 LaLe_' Alıntı: Benim boyum 1.78 oldugu icin smarti pek kendime yakistiramam ama bayanlarda guzel duruyo🙂 mercedes demiskende soylemeden gecmeyim valla E klasen 2011 modeline hastayim Genişletmek için tıkla ... lale smarti begenmemin nedeni parki kolay oluyor
LaLe_' Alıntı: Benim boyum 1.78 oldugu icin smarti pek kendime yakistiramam ama bayanlarda guzel duruyo🙂 mercedes demiskende soylemeden gecmeyim valla E klasen 2011 modeline hastayim Genişletmek için tıkla ... lale smarti begenmemin nedeni parki kolay oluyor
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 25 Kasım 2011 #12 elvin berfin' Alıntı: lale smarti begenmemin nedeni parki kolay oluyor Genişletmek için tıkla ... Kolayca girer heryere biz bi ara jeep almistik ben park edemedim onun icin sensor takmistik ama yine parkedemedim🙂) sonra 5.500 civari motor vardi korkudan biyere gidemiyodum iki isik arasi bile yarim depo benzin gidiyodu resmen🙂) hemen sattik kurtulduk
elvin berfin' Alıntı: lale smarti begenmemin nedeni parki kolay oluyor Genişletmek için tıkla ... Kolayca girer heryere biz bi ara jeep almistik ben park edemedim onun icin sensor takmistik ama yine parkedemedim🙂) sonra 5.500 civari motor vardi korkudan biyere gidemiyodum iki isik arasi bile yarim depo benzin gidiyodu resmen🙂) hemen sattik kurtulduk