kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Kasım 2008 #62 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz cokkk cokkkk tsk ederim böle gördümmü cok mutlu oluyorum yaaa duygulanıyorum
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz cokkk cokkkk tsk ederim böle gördümmü cok mutlu oluyorum yaaa duygulanıyorum
DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 16 Kasım 2008 #63 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz bu pastada benden olsun canımm🙂 köşen hayırlı olsun bol bol uğrayanların olsunn....
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz bu pastada benden olsun canımm🙂 köşen hayırlı olsun bol bol uğrayanların olsunn....
zuzu65 Yeni Üye Üye 17 Kasım 2008 #64 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz tatlım iyi bir hafta geçirmeni diliyorum. Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
dionisya Yeni Üye Üye 17 Kasım 2008 #65 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz hayırlı olsun köşen canım bol ziyaretçiler ve bol muhabbetler olsun inşallah
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz hayırlı olsun köşen canım bol ziyaretçiler ve bol muhabbetler olsun inşallah
fırtına Yeni Üye Üye 11 Aralık 2008 #66 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz kar tanesiiiiii yüzünü gören cennetlik köşen hayırlı olsun canım
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz kar tanesiiiiii yüzünü gören cennetlik köşen hayırlı olsun canım
kar_tanesi Yeni Üye Üye 12 Aralık 2008 #67 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz cok tsk ederim ugradıgınız için hepinize
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Aralık 2008 #68 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz canım köşende bol sohpetler diliyorum
kar_tanesi Yeni Üye Üye 29 Aralık 2008 #69 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz cookkkkkkk tskler köşeme ugradıgınız içinnnn hepnizi cok sefiyorum öptümmm kocaman
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz cookkkkkkk tskler köşeme ugradıgınız içinnnn hepnizi cok sefiyorum öptümmm kocaman
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2008 #70 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum