ARZUZU Daimi Üye Üye 15 Mart 2013 #1 Melekler En Beğendiğiniz Şovmen Hangisi ? Melekler hepimizin mutlaka beğenerek izlediği şovmen vardırr. Keyifle izleyerek kahkaha tufanına boğılduğumuz,merakla beklediğimiz ,hiç kaçırmadığımız tv şovmenlerimiz stand-upçılarımız....... Bizi güldüren arada düşünüdren kısacası eğlendiren....... Onları çok seviyoruz gulen kiz bakalım meleklerimiz kimleri seviyor.....
Melekler hepimizin mutlaka beğenerek izlediği şovmen vardırr. Keyifle izleyerek kahkaha tufanına boğılduğumuz,merakla beklediğimiz ,hiç kaçırmadığımız tv şovmenlerimiz stand-upçılarımız....... Bizi güldüren arada düşünüdren kısacası eğlendiren....... Onları çok seviyoruz gulen kiz bakalım meleklerimiz kimleri seviyor.....
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 15 Mart 2013 #2 Beyaz, Ata ve Cem Yılmaz🙂 Aslın da birde oraya Şahan'ı da ekleseydin ya böhöhöhöyötttt
N NİLDAĞ Forum Okuru 15 Mart 2013 #8 en seviyeli terbiyeli küfürsüz güldüren efendi beyaz tabiki ata demirer ve cem yılmaz.. ben şahandan nefret ediyorum kıl yumağı içimi bulandırıyor iğrenç konuşma tarzıyla 😀 😀
en seviyeli terbiyeli küfürsüz güldüren efendi beyaz tabiki ata demirer ve cem yılmaz.. ben şahandan nefret ediyorum kıl yumağı içimi bulandırıyor iğrenç konuşma tarzıyla 😀 😀