nisan Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #1 melekler en cok kime gicik oluyorsunuz bu soruyu cevaplamak icin cesaret ister hadi bakalim ben cesaretlyimm,kimseden cekinmem diyorsaniz yazinn mutlaka sevmedigniz elektrik almadiginiz,hoslanmadigiz kisiler vardirr bnde anket yapmadimm,herkes istedigi isimi yazsin diye,, yorumsuz birakmayinn,,
bu soruyu cevaplamak icin cesaret ister hadi bakalim ben cesaretlyimm,kimseden cekinmem diyorsaniz yazinn mutlaka sevmedigniz elektrik almadiginiz,hoslanmadigiz kisiler vardirr bnde anket yapmadimm,herkes istedigi isimi yazsin diye,, yorumsuz birakmayinn,,
*jellibon* Daimi Üye Üye 5 Mart 2008 #2 Ce: melekler en cok kime gicik oluyorsunuz ben esenaya gıcık oluyom taktım takıntı yaptım :zuha: o vip ben değilim çekemiyom onu. (bide çok seviyom)
Ce: melekler en cok kime gicik oluyorsunuz ben esenaya gıcık oluyom taktım takıntı yaptım :zuha: o vip ben değilim çekemiyom onu. (bide çok seviyom)
esena Aktif Üye Üye 5 Mart 2008 #3 Ce: melekler en cok kime gicik oluyorsunuz bende nizsana ve meleğe ayrıca karamele gıcık az kalır uyuyz oluyommmmmmm hehehehhhhhh cesarete bak
Ce: melekler en cok kime gicik oluyorsunuz bende nizsana ve meleğe ayrıca karamele gıcık az kalır uyuyz oluyommmmmmm hehehehhhhhh cesarete bak
esena Aktif Üye Üye 5 Mart 2008 #4 Ce: melekler en cok kime gicik oluyorsunuz hele bunisan varya admı sinir eder heç sevmiyom şunu yaaawwww
Ce: melekler en cok kime gicik oluyorsunuz hele bunisan varya admı sinir eder heç sevmiyom şunu yaaawwww
nisan Yeni Üye Üye 7 Mart 2008 #5 Ce: melekler en cok kime gicik oluyorsunuz bn seni cok seviyorumm esenacimm
cadi_91 Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #6 merve beni deli ediyo ben ona seni seviyorum diyorum o hiç tınlamıyo bu duruma gıcık oluyorum duy sesimi gızz 😀
merve beni deli ediyo ben ona seni seviyorum diyorum o hiç tınlamıyo bu duruma gıcık oluyorum duy sesimi gızz 😀