kim unutmus rüyamıbu sitenin kurucusu o bnm icin bn ilk geldim onu tanıdım konu acmayı bile ondan ögrendim büyük bi sabırla bna cok sey ögretmistir kuzum yaa sattlerce kafasını sisirdim uykusuz bıraktım o bnm prensesim onun yeri bir baska burda yeniler bilmez😀 bizimle az ugrasmadı az cekmedi kahrımızı son zamanlarda cok yogun calıstıgı icin pek eskisi kadar yok ama canım prensesim esmer güzelim seni cok seviyorum bak msjımı uygunsuz yerde diye silmeyin yada yıkama yaglamaya tasımayın lütfen
kızaa okadar hakaret ettim oysaki doymuyo yaa kahretsin:zuha::zuha::zuha:kizim bana bile bukadar güzel söz söylemedin :seker:
La aklıma gelmişkene, burada ismi pek olmayan ama sitedeki emekleri kesinlikle göz ardı edilemeyecek olan medar-ı iftaharımız canımız ciğerimiz, kuzu dolmamız RÜYAM adminide unutmamak lazım 😀
kim unutmus rüyamıbu sitenin kurucusu o bnm icin bn ilk geldim onu tanıdım konu acmayı bile ondan ögrendim büyük bi sabırla bna cok sey ögretmistir kuzum yaa sattlerce kafasını sisirdim uykusuz bıraktım o bnm prensesim onun yeri bir baska burda yeniler bilmez😀 bizimle az ugrasmadı az cekmedi kahrımızı son zamanlarda cok yogun calıstıgı icin pek eskisi kadar yok ama canım prensesim esmer güzelim seni cok seviyorum bak msjımı uygunsuz yerde diye silmeyin yada yıkama yaglamaya tasımayın lütfen
kizim bana bile bukadar güzel söz söylemedin :seker:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?