'tuğçe' Yeni Üye Üye 30 Nisan 2011 #1 melekler mekanı kapatılırsa ne olur (allah korusun) arkdaşlar bana sorasanız dünyanın sonu demek .ama allah korusun zaten melekler mekanı'ndaki üye vb kişilerin bu dayanaşmasıyla hiç bişey olmaz... 😀 hadı yorumlarınızı alayım?
arkdaşlar bana sorasanız dünyanın sonu demek .ama allah korusun zaten melekler mekanı'ndaki üye vb kişilerin bu dayanaşmasıyla hiç bişey olmaz... 😀 hadı yorumlarınızı alayım?
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 30 Nisan 2011 #2 Öyle birşey olamaz.. ki olduğunu farzedelim biz hepimiz kopmadıkça bir oldukça kimse bişeycik yapamaz.. melekler mekanı 2 de bulusuruz
Öyle birşey olamaz.. ki olduğunu farzedelim biz hepimiz kopmadıkça bir oldukça kimse bişeycik yapamaz.. melekler mekanı 2 de bulusuruz
GREY Daimi Üye Üye 30 Nisan 2011 #3 bencede öyle birşey olacağını sanmıyorum. ama herşey olabilir oldu diyelim extra bir melekler mekanı isteriz
bencede öyle birşey olacağını sanmıyorum. ama herşey olabilir oldu diyelim extra bir melekler mekanı isteriz
özlem_23 Yeni Üye Üye 13 Haziran 2011 #5 bu siteye üye olduğumdan bu yana çok sakinim başka şehirdeyim ister istemez çevrem sınırlı.bu site kapatılamazzzzzzzz
bu siteye üye olduğumdan bu yana çok sakinim başka şehirdeyim ister istemez çevrem sınırlı.bu site kapatılamazzzzzzzz
PİNKİ Yeni Üye Üye 13 Haziran 2011 #8 hic birsey olmaz hayat devam eder insalarin en sevdikleri ölüyor hic birsey olmuyorda site kapanacak oluncami birsey olacak merak etme hayatin devam eder....
hic birsey olmaz hayat devam eder insalarin en sevdikleri ölüyor hic birsey olmuyorda site kapanacak oluncami birsey olacak merak etme hayatin devam eder....