*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 5 Şubat 2008 #1 melekler mekani şirinleri melekler mekani şirinleri Son düzenleme: 5 Şubat 2008
sehr_i sukut Aktif Üye Üye 5 Şubat 2008 #2 Ce: melekler mekani şirinleri hanı bennnnn kustum ıste kustummmmmmmmmmmm sakın konusma benlen hıhhhhhh ask olsun bınlerce kez teesuuufff ederımmmmm gıdıyorum terk edıyorum buralarııııııııııııı(NOT:bu arada gusel olmus ellerıne saglık ablammmmmmm)amaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaa hanı bennnnnnnnnnnnn koskoca dıyar unutulurmu
Ce: melekler mekani şirinleri hanı bennnnn kustum ıste kustummmmmmmmmmmm sakın konusma benlen hıhhhhhh ask olsun bınlerce kez teesuuufff ederımmmmm gıdıyorum terk edıyorum buralarııııııııııııı(NOT:bu arada gusel olmus ellerıne saglık ablammmmmmm)amaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaa hanı bennnnnnnnnnnnn koskoca dıyar unutulurmu
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 5 Şubat 2008 #3 Ce: melekler mekani şirinleri canım benim oyyyyyy diyarım kız başka şirin bulamadım datlummm
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #4 Ce: melekler mekani şirinleri 😀 Ellerine sağlık canım... Çok güzel olmuş. Keşke elimizde biraz daha şirin olsaydı şimdi bak Diyar kızmış 🙂
Ce: melekler mekani şirinleri 😀 Ellerine sağlık canım... Çok güzel olmuş. Keşke elimizde biraz daha şirin olsaydı şimdi bak Diyar kızmış 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 5 Şubat 2008 #5 Ce: melekler mekani şirinleri evet ama bulamadımki bilgecimmm beğendine sevindim
M Misafir Forum Okuru 5 Şubat 2008 #6 Ce: melekler mekani şirinleri ellerine sağlık canım güzel iş çıkarmışsın 🙂+ rep
mislinay Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #7 Ce: melekler mekani şirinleri boşver sen çitos güzel olmuş ellerine sağlık arkadaşlar nasılsa hepimiz birer şiriniz değilmi illada şekle gerek yokki çitosada alınmayın 🙂
Ce: melekler mekani şirinleri boşver sen çitos güzel olmuş ellerine sağlık arkadaşlar nasılsa hepimiz birer şiriniz değilmi illada şekle gerek yokki çitosada alınmayın 🙂
nisan Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #8 Ce: melekler mekani şirinleri slm canm hepsi cok guzelde bn yokummm🙁(((
sehr_i sukut Aktif Üye Üye 6 Şubat 2008 #9 Ce: melekler mekani şirinleri hehhehehehe yasasınnnnn yasasınnnnnn cok sevındırık oldumdu hehehhehehhehehhehehe ablam sagol aslında var ya hanı ben kustum dıye saka ettımdı he yanı hec gerek yoktu😀(eklemeseydın konusmazdım he )
Ce: melekler mekani şirinleri hehhehehehe yasasınnnnn yasasınnnnnn cok sevındırık oldumdu hehehhehehhehehhehehe ablam sagol aslında var ya hanı ben kustum dıye saka ettımdı he yanı hec gerek yoktu😀(eklemeseydın konusmazdım he )
esena Aktif Üye Üye 6 Şubat 2008 #10 Ce: melekler mekani şirinleri çok hoş olmuş çitosum paylaşımın için saol