Münzevi Aktif Üye Üye 2 Aralık 2009 #14 Herkesin yeri ayrı elbetteki... Yönetimdekileri saymazsam; kankilerim Arızam canom, Destinam kahinim, burjuva Zeynebim ve tabii ki yavru ceylanım Kaprislim. 😀 Bir de enteresan üyeler. 😀 Mujuks pasaklı. 😀
Herkesin yeri ayrı elbetteki... Yönetimdekileri saymazsam; kankilerim Arızam canom, Destinam kahinim, burjuva Zeynebim ve tabii ki yavru ceylanım Kaprislim. 😀 Bir de enteresan üyeler. 😀 Mujuks pasaklı. 😀
LAMİYA Aktif Üye Üye 2 Aralık 2009 #15 daha önce şaka yapmıştım ama ciddi ciddi yazarsam 1 çatlak 2 şevval 3 şule 4özlem 5ilkimefsa 6meçhul 7 elmalı kurabiyem 8pelinsu 9 kar tanem 10 pasaklım.....................gibi aklıma gelmeyen daha niceleri burası hep beraber güzel ayrıca aklıma enteresan üyede gelmiyo hepsini seviyorum ben Son düzenleme: 2 Aralık 2009
daha önce şaka yapmıştım ama ciddi ciddi yazarsam 1 çatlak 2 şevval 3 şule 4özlem 5ilkimefsa 6meçhul 7 elmalı kurabiyem 8pelinsu 9 kar tanem 10 pasaklım.....................gibi aklıma gelmeyen daha niceleri burası hep beraber güzel ayrıca aklıma enteresan üyede gelmiyo hepsini seviyorum ben
LAMİYA Aktif Üye Üye 2 Aralık 2009 #17 kar_tanesi' Alıntı: ben yokum uleyyynnn alıp başımı gidecem. Genişletmek için tıkla ... canııııııııııımmmmmmmmm terbiyesizlik yaptım affet sen olmazmısın bıcırık
kar_tanesi' Alıntı: ben yokum uleyyynnn alıp başımı gidecem. Genişletmek için tıkla ... canııııııııııımmmmmmmmm terbiyesizlik yaptım affet sen olmazmısın bıcırık
çatlak Yeni Üye Üye 2 Aralık 2009 #18 baktım aranızda çatlak eksik bende geldim tam oldu bende: 1=LAMİYA:laugh: 2=PELİNSU 3=ÖZLEMM 4=DESTİNA 5=GÜL HANIM valla ben yeniyim o yüzden anca bukadar😛iha:
baktım aranızda çatlak eksik bende geldim tam oldu bende: 1=LAMİYA:laugh: 2=PELİNSU 3=ÖZLEMM 4=DESTİNA 5=GÜL HANIM valla ben yeniyim o yüzden anca bukadar😛iha:
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 2 Aralık 2009 #19 tüüüüüüüüüüüüüü beni aklına gelen yazmış hayırsızlaar 😀 😀 😀 Meşhulümmmmmmmmmmmmm sensizde olmaz tabeeee 😀 😀 bensizde olmazzz 😀 😀 😀 ee başka olmaz diyen yokmuuuu ?? ??
tüüüüüüüüüüüüüü beni aklına gelen yazmış hayırsızlaar 😀 😀 😀 Meşhulümmmmmmmmmmmmm sensizde olmaz tabeeee 😀 😀 bensizde olmazzz 😀 😀 😀 ee başka olmaz diyen yokmuuuu ?? ??
kar_tanesi Yeni Üye Üye 2 Aralık 2009 #20 LAMİYA' Alıntı: canııııııııııımmmmmmmmm terbiyesizlik yaptım affet sen olmazmısın bıcırık Genişletmek için tıkla ... Ahhh ablam senden başka düşünen yok şu garip meleği
LAMİYA' Alıntı: canııııııııııımmmmmmmmm terbiyesizlik yaptım affet sen olmazmısın bıcırık Genişletmek için tıkla ... Ahhh ablam senden başka düşünen yok şu garip meleği