mystery22 Yeni Üye Üye 1 Şubat 2010 #21 Kahve köpüğü boyuyorum ikidir ama kahve köpüğü gibi değil 😀 Daha koyu ...
M Melek-ki :) Yeni Üye Üye 2 Şubat 2010 #22 koyu kahverengi ama yazları açılıyo çok fazla .. kaküllerimede kına yaptk hafif turuncu ..biraz saçımda pembe ve mavi var ince bi şekilde 🙂
koyu kahverengi ama yazları açılıyo çok fazla .. kaküllerimede kına yaptk hafif turuncu ..biraz saçımda pembe ve mavi var ince bi şekilde 🙂
Ariza Yeni Üye Üye 3 Şubat 2010 #26 asil sac rengim koyu kahverengi daha önce acik renge boyatdigim icin altlar acik üstler koyu oldugu icin koyu kahve rengi boya kullaniyorum 🙂 birdaha aslaa ve aslaaa sacimi acik renge boyamicam........
asil sac rengim koyu kahverengi daha önce acik renge boyatdigim icin altlar acik üstler koyu oldugu icin koyu kahve rengi boya kullaniyorum 🙂 birdaha aslaa ve aslaaa sacimi acik renge boyamicam........
elfce Daimi Üye Üye 10 Şubat 2010 #29 bende uzun zamandır siyah kullanıyorum normalde siyaha yakın 😀 ama tam siyah daha güzel olduunu söyluyorlar 😀
bende uzun zamandır siyah kullanıyorum normalde siyaha yakın 😀 ama tam siyah daha güzel olduunu söyluyorlar 😀
La Noyee Yeni Üye Üye 10 Şubat 2010 #30 Evet siyah saça bende bitiyorum 😀 Beyaz tenle birlikte çok güzel oluyor 🙂