sir ağda kullananlar sir ağdanın zararları ağdanın faydaları ağda zararları faydaları
Canlarım annemin bir komşusu var ben ordayken geldi oturmaya ve muhabbeti açıldı anlında ve çenesinde tüyler çıkıyormuş ve kendisi bu tüyleri iple almaya başlamış şimdi ise çok kalınlaşmış ve tıpkı sakal gibi olmuş😕😕😕 uzatıp sir ağda yaptırsam işe yararmı diye sordu😕Ben tüysüz olduğum için😀pek anlamam bu ağda işlerinden😀Size sorayım dedim Ben epilasyon kullanırım ve epilasyonuda yüze kullanmanın ciddi zararlar vereciğini tahmin edebiliyorum. Bu yüzden önermedim kadına😕Aranızda sir ağda kullanıp iyi sonuç alan varmı???Yada sir ağda çözüm mü???
Peki canım ya sir ağdayla alınca hemen çıkıyormu yada azalma oluyormu😕Ya kadının çenesinde çıkanlar az ama anlında aşırı varr😕😕anlı küçükmüş iple alıp açmış işte bişeler bişeler😕Yardımcı olacağıma dair söz verdim size güveniyorum kızlar
Anladım canım benim😕Şu tüyler insanın başına dert oluyor ya..erkeklerin öyle bir sorunu yok ne güzel..Kadınlar uğraşıp duruyor😕Anlında tüy çıkan çenesinde tüy çıkan varmı kızlar😕
Ben 13 yaşındayım. 11 yaşında ergenliğe girdim. Kolumda çok tüy var. Arkadaşlarım çok dalga geçiyor. Annemi ikna ettim ama annem epilatörle alalım diyor bende kuaförde sir ağda diyorum sizce hangisi daha iyi kullananlar var mı?