mystery22 Yeni Üye Üye 31 Ocak 2010 #1 Meleklere Mystery22'den Kocaman Bir Merhaba :) Merhaba Melekler 🙂 Bende aranıza yeni katıldım 🙂 Uzun süredir üyeyim ancak buraya ayıracak vakti yeni buldum Hem 22 yaşındayım hemde Edirneliyim 🙂 (22 nin anlamı kısaca 🙂 ) Öğrenciyim o yüzden fazla ilgilenemiyorum internetle ... Hepinize sevgiler 🙂
Merhaba Melekler 🙂 Bende aranıza yeni katıldım 🙂 Uzun süredir üyeyim ancak buraya ayıracak vakti yeni buldum Hem 22 yaşındayım hemde Edirneliyim 🙂 (22 nin anlamı kısaca 🙂 ) Öğrenciyim o yüzden fazla ilgilenemiyorum internetle ... Hepinize sevgiler 🙂
mystery22 Yeni Üye Üye 31 Ocak 2010 #3 miss angel' Alıntı: hoş geldn canım. umarım burda çok güzel vakt geçirirsn🙂 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürederim 🙂 İnş. hep beraber 🙂
miss angel' Alıntı: hoş geldn canım. umarım burda çok güzel vakt geçirirsn🙂 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürederim 🙂 İnş. hep beraber 🙂
mystery22 Yeni Üye Üye 2 Şubat 2010 #10 Hepinize teşekkürederim . İnşallah hep beraber forumda güzel vakit geçiririz 🙂 🙂 🙂