@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 4 Ekim 2008 #1 meleklerım..deneyın bakalım... ÖnceLikle Aşağıya İnmeyin ! SırayLa Takip Edin ! Zaten çok kısa. SonuçLarı Yazarsanız Sevinirim ! >>>> Şimdi Sizin Zekanızı göreLim. Ayrıca HayaL gücünüzüde >>> Dediklerimi UyguLayın. Sıra İle Genişletmek için tıkla ... >>> Aklınızdan Kıpkırmızı bir Çimen Düşünün. ve Genişletmek için tıkla ... >>>Koyu Yeşil renkte Bir At arabası TekerLeği Düşünün ! Düşünün. Genişletmek için tıkla ... >>> Düşünün.Daha Sonra O At arabası TekerLeğini Dönderin ! evet dönderin. Genişletmek için tıkla ... >>> Yani Sadece TekerLeği düşünün Ve dönderin Çimenin Üzerinde. Genişletmek için tıkla ... >>> Hangi Yöne Dönderdiniz ? Sağ mı soL mu ? İlk Ne tarafa dönderdiniz ? Genişletmek için tıkla ... Sol Tarafa DönderenLer, Sağ Tarafa DönderenLere Nazaran Daha Zeki.Diğer Bir DeyişLe Zekalarını Daha İyi KullanabiLenlerdir !
ÖnceLikle Aşağıya İnmeyin ! SırayLa Takip Edin ! Zaten çok kısa. SonuçLarı Yazarsanız Sevinirim ! >>>> Şimdi Sizin Zekanızı göreLim. Ayrıca HayaL gücünüzüde >>> Dediklerimi UyguLayın. Sıra İle Genişletmek için tıkla ... >>> Aklınızdan Kıpkırmızı bir Çimen Düşünün. ve Genişletmek için tıkla ... >>>Koyu Yeşil renkte Bir At arabası TekerLeği Düşünün ! Düşünün. Genişletmek için tıkla ... >>> Düşünün.Daha Sonra O At arabası TekerLeğini Dönderin ! evet dönderin. Genişletmek için tıkla ... >>> Yani Sadece TekerLeği düşünün Ve dönderin Çimenin Üzerinde. Genişletmek için tıkla ... >>> Hangi Yöne Dönderdiniz ? Sağ mı soL mu ? İlk Ne tarafa dönderdiniz ? Genişletmek için tıkla ... Sol Tarafa DönderenLer, Sağ Tarafa DönderenLere Nazaran Daha Zeki.Diğer Bir DeyişLe Zekalarını Daha İyi KullanabiLenlerdir !
kar_tanesi Yeni Üye Üye 4 Ekim 2008 #2 Cevap: meleklerım..deneyın bakalım... vallahi bana göre ben sola dönderdim belkide solak oldugumdanda olabilir
Cevap: meleklerım..deneyın bakalım... vallahi bana göre ben sola dönderdim belkide solak oldugumdanda olabilir
Angel_tears Yeni Üye Üye 15 Ekim 2008 #3 Cevap: meleklerım..deneyın bakalım... Ben sol dedim ama neden bilmiyorum 🙂
A AnGeL_0F_DeaTH Forum Okuru 6 Aralık 2008 #4 Cevap: meleklerım..deneyın bakalım... Ben sola dönderdim 🙂 zeki gördüm kendimi
*jellibon* Daimi Üye Üye 29 Aralık 2008 #5 Cevap: meleklerım..deneyın bakalım... bende sola doğru döndürdüm zekimiyim ne
nejlaeskisehir Yeni Üye Üye 21 Nisan 2009 #7 Cevap: meleklerım..deneyın bakalım... evet bende sol dedim
M Misafir Forum Okuru 21 Nisan 2009 #8 Cevap: meleklerım..deneyın bakalım... kıss benim tekerler patladı dönmedi şimdi ben ne derece zekiyim
Cevap: meleklerım..deneyın bakalım... kıss benim tekerler patladı dönmedi şimdi ben ne derece zekiyim
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 6 Ekim 2009 #10 herkes solamı çevirmiş yani bu işde bir bit yeneyi var sağa çeviren olmamışmı yani garip bir durum,bende sol diyeyim o zaman
herkes solamı çevirmiş yani bu işde bir bit yeneyi var sağa çeviren olmamışmı yani garip bir durum,bende sol diyeyim o zaman