SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 8 Temmuz 2011 #1 meleklerim herkesin fikrini almak istiyorum buraya buyrun !!! kızlar benim gözlüğümde bu nasıl güzelmi yeni aldım avondan çok büyük değil dimi !!!! 😀
AşkaimtisaL Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2011 #2 öncelikle gülegüle kullan.. gözlük güzel, büyük olması hiç sorun değil çünkü bu yıl bayaa bi büyük gözlükler moda... daha sağlıklı bi yorumda bulunabilmek için yüzünde nasıl duruyo onu görmek lazım....
öncelikle gülegüle kullan.. gözlük güzel, büyük olması hiç sorun değil çünkü bu yıl bayaa bi büyük gözlükler moda... daha sağlıklı bi yorumda bulunabilmek için yüzünde nasıl duruyo onu görmek lazım....
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 9 Temmuz 2011 #3 Gülegüle kullan canımgözlüğün güzel .Arkadaşın dediği gibi önemli olan yüzünde nasıl duruyo ona bakmak lazım
Gülegüle kullan canımgözlüğün güzel .Arkadaşın dediği gibi önemli olan yüzünde nasıl duruyo ona bakmak lazım
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 9 Temmuz 2011 #4 ikinizede çok teşekkür ederim fikirleriniz için canlarım benim 😀 sağolun
RefRa Daimi Üye Üye 11 Temmuz 2011 #8 Bişey söyleyebilmek için yüzünde görmek lazım bence ama gözlüğün güzel canım gülegüle kullan 🙂