Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #1 Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? :D Melekler, mekanımıza üye olmadan önce/olurken forum kurallarını okudunuz mu? 😀 Adminsel bir merak sadece 😀
Melekler, mekanımıza üye olmadan önce/olurken forum kurallarını okudunuz mu? 😀 Adminsel bir merak sadece 😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 20 Ağustos 2008 #2 Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 Itiraf ediyorum.... Sonradan okudum
Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 Itiraf ediyorum.... Sonradan okudum
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #3 Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 Ben kuralları biliyordum Biraz geyik oldu ama 😀
Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 Ben kuralları biliyordum Biraz geyik oldu ama 😀
UzakMavi Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #4 Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 söylemem 😀 söylersem kızarsınız 😀 Son düzenleme: 20 Ağustos 2008
Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 söylemem 😀 söylersem kızarsınız 😀
M Monera Forum Okuru 20 Ağustos 2008 #5 Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 söylemem.....😀
zuzu65 Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #6 Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 Hayır, okumadım. ne yalan söyleyeyim okumadım tesadüfen gezinirken buldum burayı ilk önce sitenin görünümü hoşuma gitti birde melekler topluluğu olması
Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 Hayır, okumadım. ne yalan söyleyeyim okumadım tesadüfen gezinirken buldum burayı ilk önce sitenin görünümü hoşuma gitti birde melekler topluluğu olması
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 20 Ağustos 2008 #7 Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 ımmmm şeeeeey beeeeen 🙂 yoook hayır okumadım.... ama dmod olunca okudum :zuha:
Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 ımmmm şeeeeey beeeeen 🙂 yoook hayır okumadım.... ama dmod olunca okudum :zuha:
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #8 Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 Gelsin itiraflar
Güler Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2008 #9 Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 bilgecim yaaaa ama sende tam soruyu buldun ya helal sana... sülemem...valla sülemem🙂
Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 bilgecim yaaaa ama sende tam soruyu buldun ya helal sana... sülemem...valla sülemem🙂
Vijdan Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2008 #10 Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 Şöyle bir göz attım,ama hepsine değil.İtiraf ediyorum hiçbiri aklımda değil.Ama çok güzel bir site kurallar kimin umurunda.:minik:
Cevap: Meleklermekani.com'a Üye Olurken Forum Kurallarını Okudunuz mu? 😀 Şöyle bir göz attım,ama hepsine değil.İtiraf ediyorum hiçbiri aklımda değil.Ama çok güzel bir site kurallar kimin umurunda.:minik: