zuzu65 Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #111 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde ya melek bacıların sıkıldım burda tek başıma beklemekten neyin peşindesiniz düğünü bırakıp hadinn gelinn yaaa [flash]http://zuzu65xzuzu65.googlepages.com/ekrgezuzumelek.swf[/flash]
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde ya melek bacıların sıkıldım burda tek başıma beklemekten neyin peşindesiniz düğünü bırakıp hadinn gelinn yaaa [flash]http://zuzu65xzuzu65.googlepages.com/ekrgezuzumelek.swf[/flash]
zuzu65 Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #112 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde ahanda geliyo melekler girmişler sırayada kıyamam ben bunlara canım yaa
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde ahanda geliyo melekler girmişler sırayada kıyamam ben bunlara canım yaa
semazen Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #113 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde carizmaa şükür kavuşturana böylece senide görmüş olduk 😀 zuzum alemsin sana söyleyecek söz bulamıyorumm
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde carizmaa şükür kavuşturana böylece senide görmüş olduk 😀 zuzum alemsin sana söyleyecek söz bulamıyorumm
zuzu65 Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #114 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde semazen bacın hatırlıyon dımı bu resmı ne zaman çektirdimizi ben hiç unutmadımm
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde semazen bacın hatırlıyon dımı bu resmı ne zaman çektirdimizi ben hiç unutmadımm
semazen Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #115 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde eyy gidiiii unutmak ne mümkünnn
Bonita Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #116 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde çekilin yoldan gelin arabası geldi hadi bayalar halaya katılın ayaklarımız sesi duyulsun hadiiiiiiiiiiiiiiii 😀
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde çekilin yoldan gelin arabası geldi hadi bayalar halaya katılın ayaklarımız sesi duyulsun hadiiiiiiiiiiiiiiii 😀
zuzu65 Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #117 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde yayanımızdaki aramızda sınıf farkı olsada eskiden çok samimiydik be semazenım tanıdın dimi yanımızdaki melek bacımızı ahh ahh şimcik isminide değiştirdi kendiyle birlikte EdiTör_Admin ...efkkar bastı gönlümü bi cigara alamm alanmı sende bacım
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde yayanımızdaki aramızda sınıf farkı olsada eskiden çok samimiydik be semazenım tanıdın dimi yanımızdaki melek bacımızı ahh ahh şimcik isminide değiştirdi kendiyle birlikte EdiTör_Admin ...efkkar bastı gönlümü bi cigara alamm alanmı sende bacım
M Misafir Forum Okuru 4 Eylül 2008 #118 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde bende bizim halaycı kızları getirdim şu baştakine dikkat edin o bizim halaycıbaşımız raila
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde bende bizim halaycı kızları getirdim şu baştakine dikkat edin o bizim halaycıbaşımız raila
semazen Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #119 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde Yettiimmm bonitamm anca giyinip geldimm
zuzu65 Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #120 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde gelecekler sıraya girdiler bonita bacım yetmedi harmanın ortası da
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde gelecekler sıraya girdiler bonita bacım yetmedi harmanın ortası da