AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 6 Kasım 2009 #1 Menüde KALPLİ mamalar var Sevginin temsili resmi kalp... İşte sevgisini yansıtmak için birileri kalp şeklinde mamalar yapmış... Hepside birbirinden güzel duruyorlar... Yemede yanında yat... Off sabah sabah benim karnımı acıktıdı.. Peki sizinki ne durumda melekler.. İnsan bunları yemeye kıyamaz.. Kalpli köfte Kalpli Lahmcun... off offf Kalpli domates dolması olsa gerek... Kalpli yaşpasta... mmm Köftelere bak yaa...
Sevginin temsili resmi kalp... İşte sevgisini yansıtmak için birileri kalp şeklinde mamalar yapmış... Hepside birbirinden güzel duruyorlar... Yemede yanında yat... Off sabah sabah benim karnımı acıktıdı.. Peki sizinki ne durumda melekler.. İnsan bunları yemeye kıyamaz.. Kalpli köfte Kalpli Lahmcun... off offf Kalpli domates dolması olsa gerek... Kalpli yaşpasta... mmm Köftelere bak yaa...
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 6 Kasım 2009 #2 süper süper süper benim gibi bir makarna canavarı için daa iyisi olamazdı tesekkürler cnm
SEVİL&İ Yeni Üye Üye 6 Kasım 2009 #3 çok hoş olmuşlar bende eşim için böyle kalpli mamalar yapalım güzel oluyor
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 6 Kasım 2009 #4 Beğenmenize sevindim melekler... Bende birara kalpli köfteeler yapmayııı düşünüyorum...