LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 4 Mart 2011 #1 Merada Marka Elbiseler... marka elbiseler merada elbise merada marka Ya bu elbiseleri ben çok beğendim yalnız bişeye takıldım bu mankenlik yapan kızın suratına bakın yaaa sanki zorla giydirmişler üzerine o ne surat yaa insan biraz güler yani
marka elbiseler merada elbise merada marka Ya bu elbiseleri ben çok beğendim yalnız bişeye takıldım bu mankenlik yapan kızın suratına bakın yaaa sanki zorla giydirmişler üzerine o ne surat yaa insan biraz güler yani
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Mart 2011 #2 Hakkatende doğru diyorsun kim seçmiş ki bu mankeni elbiseyi alacağım varsa bile insanın hevesini kaçırıyor
Hakkatende doğru diyorsun kim seçmiş ki bu mankeni elbiseyi alacağım varsa bile insanın hevesini kaçırıyor
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 4 Mart 2011 #3 yaa sırf elbiseler güzel diye koydum yaa kız çok itici yy sinir şeyy
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 4 Mart 2011 #5 değil mi ama yaa böyle manken mi olur biraz gülümseyerek ver bari pozunu insanın alası gelmiyo vallah
değil mi ama yaa böyle manken mi olur biraz gülümseyerek ver bari pozunu insanın alası gelmiyo vallah