OMRU HAYATIM Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2009 #1 Merhaba bende geldım Merhaba arkadslar bende arnıza yenı katıldım adım ıncı 3 seelık evlıyım 2 yadır bebek calısmaları ıcındeyız ınseallah rabbım ısteyen herkese saglıklı hayırlı evlat nasıp eder ıcınde banada guzel paylasımlar dılıyorum
Merhaba arkadslar bende arnıza yenı katıldım adım ıncı 3 seelık evlıyım 2 yadır bebek calısmaları ıcındeyız ınseallah rabbım ısteyen herkese saglıklı hayırlı evlat nasıp eder ıcınde banada guzel paylasımlar dılıyorum
M Misafir Forum Okuru 1 Mayıs 2009 #2 Cevap: Merhaba bende geldım hoş geldiniz arkadaşım 🙂 umarım size ve tüm evlat isteyenlere RABBİM hayırlı birer evlat nasip eder🙂 vede yine umarım ki bir gün çhatten bebek beklediğinizi yazar o sevinci bizimle paylaşırsınız🙂 keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dilerim,dileriz🙂 M.M yönetimi-RüYaM
Cevap: Merhaba bende geldım hoş geldiniz arkadaşım 🙂 umarım size ve tüm evlat isteyenlere RABBİM hayırlı birer evlat nasip eder🙂 vede yine umarım ki bir gün çhatten bebek beklediğinizi yazar o sevinci bizimle paylaşırsınız🙂 keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dilerim,dileriz🙂 M.M yönetimi-RüYaM
Lamazi Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2009 #3 Cevap: Merhaba bende geldım Hoş geldiniz keyifli forumlar inşallah isteklerinize en yakın zamanda ulaşırsınız🙂
Cevap: Merhaba bende geldım Hoş geldiniz keyifli forumlar inşallah isteklerinize en yakın zamanda ulaşırsınız🙂
OMRU HAYATIM Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2009 #6 Cevap: Merhaba bende geldım cok ama cok sagolun cok icten ve samimisin iyi dilekriniz icinde ALLAH RAZI OLSUN rabbim sizlerinde muratlarini hayirli bi sekilde nasip etsin
Cevap: Merhaba bende geldım cok ama cok sagolun cok icten ve samimisin iyi dilekriniz icinde ALLAH RAZI OLSUN rabbim sizlerinde muratlarini hayirli bi sekilde nasip etsin
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2009 #7 Cevap: Merhaba bende geldım aramıza hoşgeldin ömrüm🙂 Rabbim tüm istekleriniiz gönlünüze göre veriri inşallah.. keyifli ve paylaşımcı forumlar diliyorum..😱yy:
Cevap: Merhaba bende geldım aramıza hoşgeldin ömrüm🙂 Rabbim tüm istekleriniiz gönlünüze göre veriri inşallah.. keyifli ve paylaşımcı forumlar diliyorum..😱yy:
efsun_55 Üye Üye 1 Mayıs 2009 #9 Cevap: Merhaba bende geldım merhaba kızlar bende geldim...olur muuu???
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2009 #10 Cevap: Merhaba bende geldım sende hg efsun.. ayrı bi başlık altında açsan daha iyi olurdu ama yinede burda diyelim madem hg 😱yy:
Cevap: Merhaba bende geldım sende hg efsun.. ayrı bi başlık altında açsan daha iyi olurdu ama yinede burda diyelim madem hg 😱yy: