EmeL-90 Yeni Üye Üye 17 Şubat 2008 #1 Merhaba bende yeniyim!!! Merhaba arkadaslar benide araniza alirmisiniz,adim emel 17 yasindayim ve isvecte yasiyorum.. sey ben bazi konulara bakamiyorum uyelerimize özel yazio,acaba bakabilmek icin ne yapmam gerekio,uyelikten baska:confused:
Merhaba arkadaslar benide araniza alirmisiniz,adim emel 17 yasindayim ve isvecte yasiyorum.. sey ben bazi konulara bakamiyorum uyelerimize özel yazio,acaba bakabilmek icin ne yapmam gerekio,uyelikten baska:confused:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 17 Şubat 2008 #2 Ce: Merhaba bende yeniyim!!! hoşgeldin emel bölümlere bakabilmen için aktif olman gerekli şu an aktif değilsin ondan sitede gezemezsin ana sayfadaki sohpet bölümüne gel kendini tanıt biraz adminlerden biri seni aktive ederler
Ce: Merhaba bende yeniyim!!! hoşgeldin emel bölümlere bakabilmen için aktif olman gerekli şu an aktif değilsin ondan sitede gezemezsin ana sayfadaki sohpet bölümüne gel kendini tanıt biraz adminlerden biri seni aktive ederler
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 17 Şubat 2008 #4 Ce: Merhaba bende yeniyim!!! Hosgeldin canim aramiza güzel vakit gecirmem dilegiyle...
esena Aktif Üye Üye 17 Şubat 2008 #5 Ce: Merhaba bende yeniyim!!! hoş geldin aramıza hoş forumlar ve keyifli sohbetler canım
M Misafir Forum Okuru 17 Şubat 2008 #6 Ce: Merhaba bende yeniyim!!! hoş geldin arkadaşım keyifli forumlar dilerim 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 17 Şubat 2008 #7 Ce: Merhaba bende yeniyim!!! hoşgeldin aramıza keyifli forumlar diliyorum
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 17 Şubat 2008 #8 Ce: Merhaba bende yeniyim!!! aramıza hoş geldin güzel sohbetler bol forumlar dilerim..
EmeL-90 Yeni Üye Üye 18 Şubat 2008 #10 Ce: Merhaba bende yeniyim!!! Sagolun,hepinize beni araniza kabul ettiginiz icin tsk ederim