cey82 Yeni Üye Üye 10 Ağustos 2010 #1 merhaba bende yenıyımmm herkese selamlar evlıyım ve bebek ıstıyorumm bu sıte hosuma gıttı ınsallah ugurlu gelır..
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 10 Ağustos 2010 #2 canım benim aramıza hoş geldin seni tanıdığımna çok sevindim inş çok güzel arkadaşlıklar kurasın burda hayırlı olsunn madem bebiş istiyosun bizim topiğe gel mercimek sevdalıları diye bir topik orda sohbet ediyoruz canım seni aramızda görmekten mutluluk duyarız
canım benim aramıza hoş geldin seni tanıdığımna çok sevindim inş çok güzel arkadaşlıklar kurasın burda hayırlı olsunn madem bebiş istiyosun bizim topiğe gel mercimek sevdalıları diye bir topik orda sohbet ediyoruz canım seni aramızda görmekten mutluluk duyarız
cey82 Yeni Üye Üye 10 Ağustos 2010 #4 çok sanslıyım ılk sıteye geldım aysegul hızır gıbı yetıstı ne guzel
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 11 Ağustos 2010 #7 h g canım aramıza busran canım sende h g hayırlı ve keyıflı forumlar dılıorum.. cey cım sanada cocukk.. ama en hayırlısından🙂
h g canım aramıza busran canım sende h g hayırlı ve keyıflı forumlar dılıorum.. cey cım sanada cocukk.. ama en hayırlısından🙂
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 23 Ağustos 2010 #9 hoşgeldiniz ailemize arkadaşlarr hepiniz de inşallahh allahım gönlüne göre bir bebiş verir .....iyi forumlarr....
hoşgeldiniz ailemize arkadaşlarr hepiniz de inşallahh allahım gönlüne göre bir bebiş verir .....iyi forumlarr....