M mahzen Yeni Üye Üye 28 Mart 2011 #1 Merhaba Hanimlar Ahalisi :) Merhabalar benim ismim Tugba ve yas 20 .( Forumda güzel vakitler gecirebilmek ümidiyle..
M Misafir Forum Okuru 28 Mart 2011 #2 Merhaba, hoş geldiniz... Keyifli ve bol paylaşımlı forumlar dileriz... Meleklermekani.com
B BUMBU ANTONIA Yeni Üye Üye 29 Mart 2011 #3 buna ziua la toata lumea ,multumesc de primire si multa sanatate
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Mart 2011 #4 BUMBU ANTONIA' Alıntı: buna ziua la toata lumea ,multumesc de primire si multa sanatate Genişletmek için tıkla ... Hello, kung saan ikaw ay mula sa??
BUMBU ANTONIA' Alıntı: buna ziua la toata lumea ,multumesc de primire si multa sanatate Genişletmek için tıkla ... Hello, kung saan ikaw ay mula sa??
M Misafir Forum Okuru 29 Mart 2011 #5 BUMBU ANTONIA' Alıntı: buna ziua la toata lumea ,multumesc de primire si multa sanatate Genişletmek için tıkla ... Arkadaşımız Romanya'dan katılıyor İngilizce değil Romence yazmış Bizde ona çat pat Romence hoş geldin diyelim Buna ziua, bun venit la 🙂 Nasıl anlaşacaksak seninle yaa Millet Türkçe yi zor konuşuyor aksanları karıştırıyor Neyse komedi olsun barimi eğleniriz Bumbu Antonıa, fericiti si sanatosi zile 🙂
BUMBU ANTONIA' Alıntı: buna ziua la toata lumea ,multumesc de primire si multa sanatate Genişletmek için tıkla ... Arkadaşımız Romanya'dan katılıyor İngilizce değil Romence yazmış Bizde ona çat pat Romence hoş geldin diyelim Buna ziua, bun venit la 🙂 Nasıl anlaşacaksak seninle yaa Millet Türkçe yi zor konuşuyor aksanları karıştırıyor Neyse komedi olsun barimi eğleniriz Bumbu Antonıa, fericiti si sanatosi zile 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Mart 2011 #6 RüYaM' Alıntı: Arkadaşımız Romanya'dan katılıyor İngilizce değil Romence yazmış Bizde ona çat pat Romence hoş geldin diyelim Buna ziua, bun venit la 🙂 Nasıl anlaşacaksak seninle yaa Millet Türkçe yi zor konuşuyor aksanları karıştırıyor Neyse komedi olsun barimi eğleniriz Bumbu Antonıa, fericiti si sanatosi zile 🙂 Genişletmek için tıkla ... haha neyse komedi olsun eğleniriz yeminle öldüm gülmekten yalnız tagalog dili olarak geçiyor almanca tagalog romanca tagolog bu acaba kesin romencemi😀
RüYaM' Alıntı: Arkadaşımız Romanya'dan katılıyor İngilizce değil Romence yazmış Bizde ona çat pat Romence hoş geldin diyelim Buna ziua, bun venit la 🙂 Nasıl anlaşacaksak seninle yaa Millet Türkçe yi zor konuşuyor aksanları karıştırıyor Neyse komedi olsun barimi eğleniriz Bumbu Antonıa, fericiti si sanatosi zile 🙂 Genişletmek için tıkla ... haha neyse komedi olsun eğleniriz yeminle öldüm gülmekten yalnız tagalog dili olarak geçiyor almanca tagalog romanca tagolog bu acaba kesin romencemi😀
ASİMELEK Daimi Üye Üye 30 Mart 2011 #8 BUMBU ANTONIA' Alıntı: buna ziua la toata lumea ,multumesc de primire si multa sanatate Genişletmek için tıkla ... Bună ziua, bine aţi venit la bord, sper că aveţi un moment bun ok. vay be bende de ne cevherler varmış google amcam sağolsun
BUMBU ANTONIA' Alıntı: buna ziua la toata lumea ,multumesc de primire si multa sanatate Genişletmek için tıkla ... Bună ziua, bine aţi venit la bord, sper că aveţi un moment bun ok. vay be bende de ne cevherler varmış google amcam sağolsun
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 30 Mart 2011 #9 Buna ziua, bun venit la mı 😀 Bizim bayanlara bak sen şakır şakır romanca konişiy 🙂 biz mahzeni bıraktık roman arkadasa hg diyoruz resmen 🙂🙂 Mahzencim hg canım bak buda bir ilk oluyor sanırım bula bula seni buldu bu roman🙂
Buna ziua, bun venit la mı 😀 Bizim bayanlara bak sen şakır şakır romanca konişiy 🙂 biz mahzeni bıraktık roman arkadasa hg diyoruz resmen 🙂🙂 Mahzencim hg canım bak buda bir ilk oluyor sanırım bula bula seni buldu bu roman🙂