fotoğrafçı_esra Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2010 #1 merhaba kızlar:) bende yeni üyelerdenim🙂 18 yaşındayım. ilk merhabamı burdan yapayım dedim🙂 birlikte güzel vakit geçirmek dileğiyle... Son düzenleme: 7 Temmuz 2010
bende yeni üyelerdenim🙂 18 yaşındayım. ilk merhabamı burdan yapayım dedim🙂 birlikte güzel vakit geçirmek dileğiyle...
_BaLıM_ Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2010 #2 aa ne güzel mesleğin canım..🙂 Bu arada aramıza hoş geldin.. Keyifli forumlar dilerim..
fotoğrafçı_esra Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2010 #3 hoşbuldum canım saol🙂 mesleğimde evet güzeldir🙂 Allah isteyen herkeze nasip etsin🙂
fotoğrafçı_esra Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2010 #5 hoşbuldum canım🙂 iyi ettimde geldim dimi🙂 sizlerle olmak güzel🙂
ilkimsu Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #6 hosgeldin 🙂 fotoğrafcı esraa hmm fotoğrafla ilgileniyorsun cok hosss
fotoğrafçı_esra Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #7 hoşbuldum🙂 evet fotoğrafla ilgileniyorum canım ve fotoğrafçılık bölümünde okuyorum zaten🙂
fotoğrafçı_esra Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #9 hadi yaa🙂 azbuçukta olsa meslektaş sayılırız ozamn🙂 seninde bölümün güzelmiş canım fotoğrafçılıktan sonra okumak isediğim bölüm bu olurdu🙂
hadi yaa🙂 azbuçukta olsa meslektaş sayılırız ozamn🙂 seninde bölümün güzelmiş canım fotoğrafçılıktan sonra okumak isediğim bölüm bu olurdu🙂